skovkortet.dk logo
61606496

Bevar værdien af din skovejendom

Brugervenligt skovprogram, der lader dig dokumentere din skovejendom

Oversigtsbillede af skovkortet.dk og dets brugerflade for skovejer

skovkortet.dk er et brugervenligt skovprogram udviklet til skovbrug. Med vores program kan du let dokumentere din skovejendom med skovkort og tilhørende bevoksningsliste.

En veldokumenteret skov er din vej til at bevare eller øge værdien af din skovejendom. Med en veldokumenteret skov kan du lettere planlægge driften og fremtidige tiltag – kort sagt, realisere dine planer for skoven.

Har du en skovforvalter, eller anden professionel bistand tilknyttet, vil programmet også lette vedkommendes arbejde. Programmet er udarbejdet så I let kan samarbejde henover det. Det sikre, at du har indblik i hvad der foretages med skoven og hvordan den er sammensat. Kontakt os, hvis du ønsker din skovforvalter tilknyttet eller ønsker at finde en skovforvalter.

En veldokumenteret skov er også central, når skoven skal videregives i forbindelse med et salg. Det sikre, at køber har indblik i værdien af skoven og hvordan skoven bedst videreføres. Dertil er det ofte essentielt, at din skov er dokumenteret i forhold til dine skovforsikringer, herunder brandforsikring, hvor andelen af nål og løv skal være dokumenteret.

Let at bruge
Fra skovkortet i midten er det let at tilgå information omkring litraen

Vores brugerflade er inspireret af de programmer, som du allerede kender fra din hverdag. Dette, kombineret med de standardmetoder, der normalt anvendes i forbindelse med skovbrug, gør at du hurtigt vil føle dig hjemme. Det centrale element er selve skovkortet, som optager pladsen i midten af programmet. Herfra kan du tilgå information omkring de forskellige litraer og deres bevoksningsdata. Se eksempel ovenfor.

Sikkert
dataene er trygt og sikkert gemt når du bruger skovkortet.dk

Vores program er internetbasseret hvilket giver en række af fordele. Du kan blandt andet tilgå programmet overalt, det eneste du har brug for, er en internetbrowser – her anbefaler vi Google Chrome. Derudover er alt data sikkert gemt centralt hos vores cloududbyder, hvorfor du ikke skal bekymre dig om backup eller tab af værdifulde viden omkring din skovejendom.

Personligt
Jagt-inspireret note i skovkortet.dk. Kun fantasien sætter grænser for, hvad noter kan bruges til

skovkortet.dk er først og fremmest udarbejdet med skovejeren i tankerne – store som små – antallet af hektar er underordnet i forhold til programmets anvendelighed. Vi har mødt skovejere med få hektar, akkurat ligeså passioneret som ejere med flere tusinde. Alle med skove i udvikling og nye tiltag i tankerne – og netop her er skovkortet.dk unik med sine personlige noter. Disse kan bl.a. beskrive emner til driftsplanen, nye ideer, gøremål, billeder, forbedringer, osv. Kun fantasien sætter begrænsninger. Ovenfor ses et jagt-inspireret eksempel.

UDTALELSER

Vi foretager løbende ændringer i skoven og det, der engang var et opdateret skovkort, er for længst blevet forældet. Det er godt, at der nu findes et alternativ, hvor vi skovejere selv kan foretage registreringer og holde skovkortet ajourført.

Glad bruger af skovkortet.dk
Henning Lundh

Lundhs Plantage

skovkortet.dk er et rigtig godt værktøj til planlægning af skovdriften. Tilmed er det utrolig let at bruge og især muligheden for at tilføje kommentarer og egne billeder, gør det meget anvendeligt.

Glad bruger af skovkortet.dk
Jane Rosenborg

Øland Østerskov

Som ny bruger af skovkortet.dk vil jeg gerne udtrykke min glæde ved at bruge dette værktøj. Det er inspirerende, det er motiverende og så er det morsomt at arbejde med. Det er meget nyttigt hele tiden at være ajour med at få alle ændringerne i skovens geografi bogført.

Glad bruger af skovkortet.dk
Jes Lützhøft

Lunden Skov