Brug Skovkortet selv hvor dækningen kniber

Brug Skovkortet selv hvor dækningen kniber

Brug Skovkortet selv hvor dækningen kniber

Selv om sommeren i den grad er over os, skal du ikke snydes for endnu en forbedring (… eller flere faktisk) af Skovkortet 😊

Til sidst i nyheden, er der lidt bonusinfo omkring en spændende integration 👀

Kender I det, man står i skoven og pludselig er der ingen dækning?

I Danmark har vi mobildækning de fleste steder, men en gang mellem glipper det – og det har, indtil nu, gjort at Skovkortet ikke har kunne gemme dine opdateringer. Men 🥁🥁🥁

Skovkortet med offline support

Værsgo’, nu kan du trygt bruge Skovkortet, selv hvor dækningen halter, for programmet har nu offline support. Hvad kræver det af mig, tænker du måske? Intet, er svaret.

Programmet finder selv ud af, om det er forbundet. Er det ikke forbundet, gemmer det dine opdateringer lokalt og sender dem videre, når telefonen genetablerer forbindelse til internettet. Jah, så nemt er det 👍

Og så lige det med småt. Selve browseren må ikke lukkes før programmet har haft forbindelse igen.

Og nu til noget helt andet.

Hvad kendetegner et godt program?

Det spørgsmål stiller vi os selv tit. 1) det skal selvsagt løse et eller flere problemer for brugeren, og 2) det skal være nemt, hurtigt og intuitivt at bruge.

Sidstnævnt, bruger vi ret meget tid på i Skovkortet og denne opdatering er fyldt med den slags forbedringer 😊 Nu hvor du ved, hvor meget det betyder for os, så vil jeg gerne opfordre dig til at række ud, hvis du ser noget, der kan forbedres. Vi sætter pris på den tætte dialog, hvor vi i fællesskab kan forbedre Skovkortet.

Apropos, at forbedre Skovkortet ⬇️

Bonusinfo: brug Skovkortet sammen med KW-Plan

”Kunne det ikke være smart, hvis KW-Plan og Skovkortet kunne udveksle data, så man kan bruge programmerne parallelt?”. En sætning, Klaus Wunsch og jeg, efterhånden har hørt et par gange. Og det korte svar er; Jo.

Derfor har vi nu brugt en rum tid på at lære hinandens programmer bedre at kende, fundet en model for hvordan de kan spille sammen, og er nu klar til at teste løsningen på udvalgte ejendomme.

Selv syntes vi at løsningen, som vi officielt præsenterer efter sommer, er virkelig god – et enkelt klik på eksport-knappen og så er kortet sendt til kontoen i Skovkortet, hvor det kan bruges mobilt, eller som et middel til at styrke relationen til sine kunder.

Men mere om dette senere. Nu er det tid til at ønske dig en rigtig god sommer (og fornøjelse med det nye, forbedrede Skovkort)☀️

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyheder og bliv løbende orienteret med guides, tips og tricks og alt det andet, der er relevant for dig som skovejer.

Mange tak! Du er hermed tilmeldt.
Ups! Noget gik galt. Prøv venligst igen.