skovkortet.dk logo
61606496

Samarbejds-partnere

Professionelle skovforvaltere og Skovkort-eksperter

Vi arbejder hele tiden på at gøre Skovkortet endnu bedre – og derfor har vi allieret os med nogle af de dygtigste skovforvaltere i Danmark. Har du brug for hjælp inden for skovbrug, skovkort, drift- og projektplanlægning? Så kan vi kun anbefale dig at søge hjælp hos en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Jylland

Bakkedal Skov, Land og Natur

Løvet Møllevej 9 | 8654 Bryrup | +45 93200207
Samarbejdspartner Bakkedal Skov, Land og Natur

Vi hjælper primært private skovejere med driften af deres skov- og naturarealer. Vi arbejder ikke ud fra en færdig pakkeløsning, men søger hele tiden at vælge de opgaveløsninger, som er mest bæredygtige for skovejeren. Entreprenørarbejdet udføres primært af lokale entreprenører. Derudover arbejder vi en del med pyntegrønt og juletræer.

Nicolaj Steensgaard

Bakkedal Skov, Land og Natur

Haderup Skovservice A/S

T​eglværksvej 3 | 7540 Haderup​ | +45 81401613
Samarbejdspartner Haderup Skovservice A/S

Haderup Skovservice A/S er et firma der har eksisteret i mere end 35 år. 13 dedikerede medarbejdere dækker det meste af Jylland og er eksperter inden for skov, natur, landskab og pleje, hvor de samarbejder med såvel private som offentlige skovejere. Haderup Skovservice A/S varetager de fleste opgaver inden for dansk skovbrug herunder køb og afsætning af tømmer, kævler og flis. Produkterne kan afsættes som screenede efter SBP, FSC COC/CW og PEFC COC-ordningerne. Vi udfører også totalentreprise hvor knusning, levering af planter og plantning indgår. Hvis det ønskes, kan vi tilbyde planlægning, kortlægning samt certificering under PEFC og FSC-ordningerne.

Anders Røhr Lauritzen

Haderup Skovservice A/S

JAGT-TRÆ.DK

Nøvlingvej 199 | 9260 Gistrup | +45 60565458
Samarbejdspartner JAGT-TRÆ.DK

JAGT-TRÆ.DK tilbyder et bredt udvalg jagttårne og -stiger. JAGT-TRÆ.DK er specialiseret i at yde service indenfor montering og klargøring af jagttårne. Med min baggrund som naturtekniker og skovfoged tilbyder jeg desuden rådgivning omkring skov- og jagtforvaltning på både større og mindre ejendomme. Ønsker du skræddersyede løsninger, med henblik på optimering af din ejendoms naturfaciliteter, er du/I meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Niels Peter Kalstrup Andersen

JAGT-TRÆ.DK

JP Skovoptimering

Klintebjerg 19 | 7000 Fredericia | +45 29888698
Samarbejdspartner JP Skovoptimering

JP Skovoptimering optimerer de mindre skove efter skovejernes ønsker. F.eks. skånsom plukhugst og salg af skovprodukter, skovrejsning, rådgivning, udarbejdelse af driftsplaner og skovkort. Desuden forefaldende skovarbejde, for de skovejere som ikke har kapacitet til fastansatte skovløbere mv. Selv en lille skov skal vedligeholdes, især hvis den skal bevare sin herlighed og øge sin værdi.

Jacob Palm

JP Skovoptimering

Skov – Natur – Landskab ApS

Sortehøjvej 23 | 8850 Bjerringbro | +45 24989333
Samarbejdspartner Skov – Natur – Landskab ApS

Skov- Natur- Landskab ApS har mere end 40 års erfaring, med to lokale skovfogeder dækker vi hele nord- og midtjylland. Vi rådgiver om skov- og naturarealer med stort engagement og fokus på detaljen. Vi har håndteret en bred vifte af opgaver og har ekspertise inden for skov, natur, landskab, skovbrug, tømmer, kævler, flis, plantning, planlægning, kortlægning m.m. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. Kontakt os for at høre nærmere.

Thøger Glinvad Hansen

Skov – Natur – Landskab ApS

Listen opdateres løbende.