skovkortet.dk logo
61606496

Skovkort og bevoksningsliste

Brugervenligt. Mobilt. For alle

Bemærk

Tidligere skovkort og bevoksningsliste konverteres gratis ved samtidig oprettelse af bruger. Vi understøtter mange filformater.

SKOVKORT

skovkortet.dk er et brugervenligt skovprogram udarbejdet specifikt til skovbrug. Det har en intuitiv brugerflade, der let tilpasser sig den enhed man anvender – hvad enten det er en pc, en tablet, eller en telefon.

skovkortet.dk i brug. Her tegnes en litra hvorefter bevoksningsdata indtastes

Ovenfor ses tegnefunktionen i brug. Der tegnes en litra (bemærk, hvordan funktionen løbende vejleder dig), hvorefter der afsluttende indtastes litranummer og vælges art.

BEVOKSNINGSLISTE

Bevoksningslisten bliver dannet i takt med at litraen tegnes og bevoksningsdataene bliver indtastet (se ovenfor). Der skal, som minimum, indtastes litranummer og vælges én art. Herefter er det valgfrit, om man ønsker at indtaste mere (muligheder varierer efter pakke).

skovkortet.dk i brug. Her søges, sorteres og filtreres bevoksningslisten

Ovenfor ses bevoksningslisten for en skovforvalter. Listen er interaktiv og kan ændres så den matcher ens ønsker. Man kan eksempelvis søge efter arter, sortere efter kriterier, tilføje eller fjerne kolonner og sidst men ikke mindst, lave en udskrift af selve listen.