Produkt

Gør livet lettere med vores nye KW-PLAN integration

Gør livet lettere med vores nye KW-PLAN integration

Gør livet lettere med vores nye KW-PLAN integration

Gør livet lettere med vores nye KW-PLAN integration

Jens Isbak

CEO & co-founder

Nu er det slut med enten eller - læs med, hvis du vil udnytte begge programmers styrker!

Nyhed: Gør livet lettere med vores nye KW-PLAN integration

Det er med en vis stolthed, at vi nu kan løfte sløret og bringe nyheden 🥁🥁🥁

Integration med KW-PLAN – nu kan de to programmer tale sammen

Er du kunde hos KW-PLAN eller har du en forvalter tilknyttet, som bruger KW-PLAN? Ja, så er det tid til at spidse ører.

Læs med her, hvis du allerede er kunde hos KW-PLAN

Er du allerede kunde hos KW-PLAN, så kommer den største gevinst i, at du nu kan blive mobil 🗺📲 Alt hvad der skal til, er få klik og du har synkroniseret dataene mellem de to programmer, og kan nu nyde godt af dokumentationen i felten.

… og når du så er i felten, så har vi gjort det muligt at synkronisere noter fra Skovkortet.dk til KW-PLAN, således at du nemt kan notere observationer og se dem hjemme i KW-PLAN – det vil uden tvivl lette din hverdag og samtidig sikre at information ikke går tabt!

Pst. alle skovforvaltere. Det kommende afsnit kunne potentielt godt styrke relationen til jeres kunder.

Læs med her, hvis du har en forvalter, som bruger KW-PLAN

Sidder du som skovejer og tænker "lidt mere indsigt ville ikke skade"? Eller vil du blot nemmere kunne orientere dig i skoven (hvad står hvor og hvor gammel er træerne) ...? Ja så er løsningen her!

Nu kan du nemt og bekvemt få indsigt i skovens sammensætning, dens bevoksningsinformation og geografi – alt imens din skovforvalter trygt fortsat forvalter ejendommen.

Prik din skovforvalter på skulderen og be’ om at Skovkortet.dk bliver synkroniseret med KW-PLAN. Dermed har du 1-1 indsigt i skoven og du kan nemt komme med input til driften, ønsker til forbedringer, eller noget helt tredje.

Hvordan fungerer det i praksis?

Processen i ord

PS. Der er mange ord, men det er egentlig ret simpelt 😉

Sådan forbindes de to programmer

Skovkortet.dk

  1. Har du endnu ikke en Skovkortet.dk konto, så start med at oprette en her. Dernæst aktiverer du et abonnement, der matcher dine ønsker
  2. I hovedmenuen finder du et nyt menupunkt "Integration". Vælg skoven, som skal forbindes til KW-PLAN (dette gælder kun ved Drift+, for andre sker det automatisk)
  3. Tryk på knappen "Forbind med KW-PLAN"
  4. Dernæst modtager du et unikt skov-ID via din e-mail
  5. Så er det tid til at åbne KW-PLAN (følg med nedenfor)

KW-PLAN

  1. Første punkt er at åbne den ejendom, som skal forbindes med Skovkortet.dk
  2. I lagvælgeren højre klikker du på kortnavnet og vælger egenskaber
  3. Dette åbner en dialogboks, hvor du vil se et skrivefelt "Skovkortet.dk". Her indtaster du det unikke skov-ID, som du modtog via e-mail. Afslut med knappen "Luk"
  4. Sidste skridt. Klik på fanebladet "Kort". Via Eksport knappen og dens dropdown menu, vælger du "Eksport til Skovkortet.dk". Voilà, dataene er nu sendt til Skovkortet.dk, og du er hermed i mål med at forbinde de to programmer 👏

Sådan bruger du programmerne i dagligdagen

Et lille eksempel. Du er ude i skoven og gør dig nogle observationer, som du gerne vil dokumentere - enten for selv at korrigere informationen i KW-PLAN eller for at formidle dine observationer til din forvalter.

Skovkortet.dk

  1. Start med at åbne programmet på din mobil eller tablet
  2. Klik på note-knappen og placer noten i kortet
  3. Udfyld den nødvendige information - suppler eventuelt med et billede - og sidst, men ikke mindst, husk at vinge "Privat" fra
  4. Afslut med "Gem"
  5. Så er det tid til at åbne KW-PLAN (følg med nedenfor)

KW-PLAN

  1. Åben ejendommen (da KW-PLAN og Skovkortet.dk er forbundet, synkronisere KW-PLAN automatisk alle noter fra ejendommen i Skovkortet.dk)
  2. Find noten i kortet, eventuelt med det vedhæftede billede, og udfør den nødvendige handling. Bum, det var alt ... 😀
  3. Lige en lille ting mere. Hvis noten giver anledning til geografiske ændringer, eller ændringer i bevoksningsdataene, så skal kortet på ny eksporteres til Skovkortet.dk (beskrevet i punkt 4 med Eksport-knappen)

Hvad end du er skovejer eller forvalter - og KW-PLAN er involveret - så er vi ret sikre på at denne integrationstilføjelse, til både KW-PLAN og Skovkortet.dk, vil have stor værdi. Vi ved at efterspørgslen har været stor.

PS. Du får også lige det med småt om selve opdateringen:

  • Integration er kun mulig med et aktivt abonnement hos hhv. KW-PLAN og Skovkortet.dk
  • Integrationsmulighederne mellem KW-PLAN og Skovkortet.dk vil blive udviklet og tilføjet jf. efterspørgslen i markedet

Lidt historie (... en hurtig, men ikke helt uvæsentlig, afstikker)

Sidder du og tænker, hvad er, eller hvem er KW-PLAN og hvorfor den følelsesladet indledning?

Læs med her: Klaus Wunsch grundlagde KW-PLAN tilbage i 1984 (Steve Jobs lancerede den originale Macintosh samme år … Rasmus og jeg blev født i hhv. 1984 og 1983 … ja, Klaus har været i gang længe) med det formål at udføre driftsplanlægning for dansk skovbrug.

Sidenhen har Klaus udviklet hans ikoniske skovbrugsprogrammer, som (hvis man ser bort fra HedeDanmarks LandInfo) klart dominerer i de danske private skove – og sågar findes i en række lande udenfor Danmark.

Klaus’ mange år i branchen, og betydningen af hans arbejde, er svær at overse. Og det har været en kæmpe fornøjelse at lytte til Klaus’ beretninger omkring hans mangeårige virke som software-leverandør i branchen.

Loader