Skovenheden

Alle behov er forskellige – derfor hjælper vi også større skovejende og skovforvaltende enheder med skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i jer og det, I har brug for.

Skovkortet.dk er et digitalt skovkort, der kan være lige så komplekst, som I har brug for – uden, det går udover brugervenligheden.

Kontakt os for en demo
Tak! Du vil blive kontaktet.
Oops! Noget gik galt, prøv igen.
A person looking at forest inventory data on a tablet

De vigtigste fordele og funktioner ved denne løsning.

linear_scale

Skalerbar løsning

Når vi laver en skræddersyet løsning til jer, betyder det ikke, at programmet bliver mindre brugervenligt. Brugerfladen vil være præcis den samme, uanset hvor mange flere muligheder og funktioner, I får tilføjet, så det er nemt for både jer og jeres ansatte.

Når vi laver en unik løsning til jer, tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og behov – det er Skovkortet.dk der tilpasser sig jer. Ikke omvendt. Om I har unikke behov, skal have flere brugere tilknyttet, har brug for alternative sammensætninger i forhold til funktioner eller I har specielle ønsker til, hvad der skal listes eller vises, bygger vi et skovkort, der kan præcis det.

Uanset hvor kompleks en opsætning, I har brug for, går det aldrig udover brugervenligheden – og I får et værktøj, der dækker jeres behov, uden det er avanceret eller tidskrævende at bruge. Tværtimod.

Vi ville have en løsning, der var med til at aktivere skovejerne – en løsning, der kunne hjælpe dem til at blive glade for deres skov og samtidig sikre, at de udnyttede den optimalt. Spørgsmålet var så, om vi skulle udvikle det selv eller købe os ind i noget eksisterende.

A quote from a customer using the forest management solution

Rasmus Willumsen

Forretningsudvikler ved HedeDanmark

Funktionalitet til jeres behov

Hos Skovkortet.dk kan I skræddersy de funktioner, der er nødvendige, når I forvalter en skov.

Da der kan være store forskelle mellem forskellige skovområder, tager vi udgangspunkt i jeres behov og tilpasser funktionerne derefter. På denne måde får I adgang til alle de nødvendige funktioner. Hvis behovet ændrer sig eller vokser, kan I justere løbende.

Det digitale skovkort samler det hele ét sted. Det vil sige ingen tabte informationer mellem to parter, ingen misforståelser, intet dobbeltarbejde, og ingen glemte tiltag, der ikke bliver dokumenteret.

Alle arbejder ud fra samme grundlag og har adgang til opdateret information, uanset hvor de befinder sig.

Selvom dokumentationen er ensartet, bestemmer i selv, hvem der får adgang til hvilke oplysninger. Dette gør det lettere at formidle de korrekte informationer til de relevante personer og opretholde gode samarbejdsrelationer med alle involverede, fra skovfogeder og skovarbejdere til maskinførere og skytter.

tune

Den næste generation af skovejere, har nogle helt andre krav. Og det skal vi være klar til. De forventer selv at kunne følge med i, hvad der sker i skoven – og det er vigtigt for os, vi er rustet til at skabe værdi for den næste generation, mens vi samtidig imødekommer de nuværende behov.

A quote from a customer using the forest management solution

Bjarke Brandt Helms

Direktør og Skovfoged ved SLS A/S
sync_alt

Integrationer

Skovkortet.dk er designet til at fungere problemfrit sammen med de systemer, I allerede bruger i den daglige drift. Som en forlængelse af jeres nuværende løsninger eller endnu en brik i jeres drift-puslespil, samarbejder Skovkortet.dk med forskellige systemer for at gøre dataudveksling nem og effektiv. Nogle af de integrationsmuligheder, Skovkortet.dk tilbyder, inkluderer:

  • KW-plan: Del bevoksningsdata mellem Skovkortet.dk og KW-plan, så I kan bruge dem parallelt og udnytte begge programmers fulde potentiale.
  • Eksporter data i standardformat: Data kan let importeres i blandt andet QGIS og ArcGIS.
  • Kan integreres med HedeDanmark/Landinfo.

Med skovkortet sikrer vi os adgang til samt mulighed for opdatering og registrering af egen data. Det vil dermed sikre os en mere effektiv arbejdsgang samt mulighed for selv at håndtere egne data.

A quote from a customer using the forest management solution

Sophie Walseth Albæk

Naturmedarbejder ved Ringkøbing-Skjern Kommune

Datasikkerhed

Data og dokumentation er grundstenen for effektivt skovbrug – og derfor tager vi datasikkerhed seriøst.

Skovkortet.dk skal altid være tilgængeligt for dem, der arbejder i det. Vi bruger kun de sikreste IT-systemer, så Skovkortet.dk altid er tilgængeligt – hvor som helst, når som helst. Vores tilgængelighed ligger mellem 99,99-99,999 procent, og vi kører løbende backup af data, så du kan sove trygt om natten.

Den eneste, der bestemmer over dine skovdata, er dig – og sådan skal det blive ved med at være.

Vi vælger kun de bedste løsninger, når det kommer til datasikkerhed – og det gør vi af flere grunde:

  • Jeres data skal være tilgængelig, når I har brug for det. Uanset om I sidder ved computeren hjemme på kontoret eller jeres ansatte følger op på tiltag fra mobilen, mens de står ude i skoven.
  • Mistet data er ikke en mulighed for os – vi kører hyppige backups (mindst én gang om dagen), så alt jeres data er sikret og intet går tabt.
  • I bestemmer, hvad I deler med hvem. Det er måske ikke alle samarbejdspartnere eller ansatte, der skal have adgang til alt data og dokumentation. Derfor kan I selv bestemme, hvem der skal have fuld adgang, og hvem der måske kun skal have adgang til det, der faktisk er relevant.
verified

Skal skovdriften gøres enkel og effektivt?

Indtast e-mail eller kontakt os og hør om jeres muligheder – det er helt uforpligtende

Tak! Du vil blive kontaktet.
Oops! Noget gik galt, prøv igen.
Loader