The management team looking at a tablet with forest software in the forest

Om os

Vi ønsker at hjælpe med at fremme overgangen til en mere bærdygtig fremtid, dette gør vi ved at tilbyde en digital skovplatform af høj kvalitet, som giver skovejere, forvaltere og organisationer de nødvendige værktøjer til at administrere deres skove på en miljømæssigt ansvarlig og bæredygtig måde. Vi tror på vigtigheden af bæredygtig skovforvaltning, hvilket betyder, at vi stræber efter at finde en balance mellem økonomisk udvikling og bevarelsen af vores naturlige miljø.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at opnå denne balance ved at tilbyde dem de rette værktøjer, som kan hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger om bæredygtig skovforvaltning. Så vi sammen kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vores team

CEO Jens Isbak

CEO

Jens Isbak

BSc EE & Executive MBA
Aalborg University
CFO and COO Henrik Neergaard-Petersen

CFO/COO

Henrik Neergaard-Petersen

MSc AgEcon
University of Copenhagen
CTO Rasmus Pedersen

CTO

Rasmus Pedersen

MSc EE & PhD
Aalborg University
Vores historie

Rooted in Nature,
Growing for the Future

Det hele begyndte for mange år siden, derude, hvor kragerne vender. Omgivet af natur og skov. Det var der, vi, Rasmus og Jens, voksede op. Vores barndom var fyldt med den glæde, der var ved at lege udenfor, få jord under neglene og opleve skovens vidundere.

Meget har ændret sig siden dengang. Vi er blevet voksne og har nu selv børn. Men én ting forbliver den samme: vores holdning til naturen og skoven. I dag har vi dog en helt anden forståelse for, hvorfor vores skove er vigtige – og vi ved, hvor central en rolle skoven spiller i vores samfund, for klimaet og for naturen. Vi ønsker, at vores børn nu og i fremtiden, skal have de samme muligheder for at opleve sunde og bæredygtige skove som vi havde da vi var børn.

nature
Rooted in Nature
groups
Growing for the Future

På vores rejse har vi været heldige at møde Henrik, som først var en tilfreds kunde, men hurtigt blev han en uvurderlig del af vores team både som investor og som en central del af driften og udviklingen. Henrik har tilført vores virksomhed en unik ekspertise og færdigheder, som har bragt os et skridt tættere på vores mål om at udvikle og levere gennemtænkte, effektive og relevante bæredygtige løsninger, der styrker verdens skovbrug.

Loader