Two persons looking at a forest and data on a tablet

Skovforvalteren

Med Skovkortet.dk kan du som skovforvalter sikre dig, at der er styr på alt dokumentation – uanset, hvor mange skove, du arbejder med.

Du får mere indsigt, større overblik og i sidste ende mere tilfredse kunder.

Gør som mange andre skovforvaltere

“Skovkortet opfylder kravene til et moderne kortprogram med god service samt hurtige kort, der gør hverdagen lettere for skovfogeden.”

Image of a happy customer of our forest management platform
Thøger Hansen
SKOV - NATUR - LANDSKAB ApS

Løsninger til den moderne skovforvalter.

Lær mere om fordelene og funktionerne nedenfor.

devices

Samlet dokumentation på ét sted

Skovkortet.dk gør det enkelt for dig at holde styr på al dokumentation ved at samle alt ét sted, så det forkromede overblik altid er lige ved hånden.

trending_up

Effektivt arbejde og kundestyring

Skovkortet.dk giver dig adgang til smarte funktioner, der gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere givtigt for både dig og dine samarbejdspartnere, mens du holder styr på dokumentation og kunder.

summarize

Overblik over bevoksning og certificeringer

Fra estimering af bevoksningdata til dokumentationsgrundlag for certificeringer, Skovkortet.dk tilbyder en lang række funktioner, der hjælper dig med at opnå det fulde overblik.

7 fordele for dig som forvalter

1

Nem dokumentation

Du kan nemt og hurtigt dokumentere alle tiltag i skoven – fra hugst og bevoksningspleje til etablering af nye kulturer. Du kan dokumentere ned til de mindste detaljer, så du får alle de parametre med, der er essentielle for den enkelte skov. Lige fra traditionelle bevoksningsdata og litra-grænser til planlagte aktiviteter og sågar registrering af nøglebiotoper eller særlig værdifuld natur.
2

Flere ejendomme

Du kan skifte mellem forskellige skovkort og ejendomme, så det ikke er et problem at holde styr på, hvad der sker hvor, når du arbejder med flere ejendomme. Det gør både dit arbejde og samarbejde nemmere og mere konkret.
3

Effektiv kommunikation

Undgå misforståelser og rodet kommunikation, da både du og skovejer sort på hvidt kan holde styr på alt dokumentation og alle tiltag i skoven – på en måde, der giver mening for alle - også eksterne parter såsom entreprenører og skovarbejdere.
4

Skarp overblik

Bevar overblikket med et intuitivt skovkort og dynamiske bevoksningslister – uanset hvor mange skove og ejendomme, du har tilknyttet.
5

Altid tilgængeligt

Opdater og arbejd i skovkortet, uanset hvor du er. Skovkortet.dk kan bruges på både mobil, computer og tablet. Det betyder, at du kan lave hurtige opdateringer, mens du er i skoven – og arbejde videre med dem, når du sidder på kontoret.
6

Mindre administrativt arbejde

Mindre manuelt arbejde og smartere administration. Du får det komplette overblik over al dokumentation – uden din administrationsbyrde bliver større. Tværtimod. Det betyder, at du har overblikket og samtidig nemmere kan stå på mål for både tiltag og økonomi.
7

Nemmere adgang til nye kunder

Det er nemt at starte nyt samarbejde. Når du starter samarbejde med en ny skov eller ejendom, kan du hurtigt registrere det, der er nødvendigt – og efterfølgende er det nemt at gå til og fra. Har du adgang til et gammelt skovkort for ejendommen, kan du også få det indlæst og opdateret, så du ikke skal starte helt fra bunden.
mood

Bedre samarbejde og færre misforståelser

Skovkortet.dk giver alle parter adgang til de samme data, hvilket fører til færre misforståelser, mindre spildtid og et mere værdifuldt samarbejde mellem dig og skovejeren.

nature_people

Aktiv ejerinddragelse og projektinspiration

Del skovkortet med ejeren og inddrag dem nemmere i processen, hvilket skaber inspiration til nye projekter og tiltag, mens alle parter er 100% ajourført.

stacked_line_chart

Fokus på værdiskabende aktiviteter

Undgå misforståelser ved at have styr på dokumentationen med Skovkortet.dk, så du får mere tid til at fokusere på det, der skaber værdi for dig og skovejeren.

Priser og indhold

Når du opretter en konto, får du altid en gratis prøveperiode på 28 dage til at opleve vores platform. Når perioden er slut, kan du opgradere til vores løsning, 'Avanceret', som er designet til at imødekomme dine unikke skovbrugsbehov.

Løsning

Avanceret

Vores løsning, 'Avanceret', er skabt til dig, der ønsker at levere professionel service til dine kunder.

Med denne løsning får du adgang til en række funktioner, der letter dit arbejde og hjælper dig med at holde styr på al dokumentation.
Dette gør det muligt for dig klart og tydeligt at demonstrere værdien af dit arbejde, samtidig med at du opnår et overblik og detaljeret indsigt, der gør det nemmere at navigere effektivt – uanset sammensætningen af din kundeportefølje.

Forbedr dine kunderelationer og nyd godt af stærkere og mere effektive partnerskaber.

Bare rolig, Skovkortet.dk vokser med og tilpasser sig dine behov. Det er brugervenligt og let at anvende.

Forhør dig om pris

Her er nogle af de funktioner, du får:

check
Ubegrænset antal ejendomme
check
Ubegrænset ha * og antal skovkort
check
Automatisk vurdering af bevoksning
check
Professionel bevoksningsliste
check
Fremskrivning af bevoksning
check
Tyndingsanbefalinger og historik
check
CO2-status og fremskrivning
check
Ubegrænset antal brugere *
check
Professionel projekt- og opgavestyring
check
Find din position og optegning med GPS
check
Gratis indlæsning af eksisterende skovkort og bevoksningsinformation
check
Integration med KW-Plan
check
Udvidet support
* Kontoen vil blive opkrævet i henhold til brugen.

Skovkortet gør det enkelt at være en god forvalter

Er du blevet nysgerrig på, hvilken forskel Skovkortet.dk kan gøre i din hverdag? Opret dig nu - det helt gratis.

Loader