A person looking at forest inventory data on a tablet

Skovejeren

Skovkortet.dk er dit digitale redskab i skoven, der sikrer, at du får mest muligt ud af din skov – uanset størrelsen.

Gør som tusindevis af skovejere

“Skovkortet.dk giver mig et godt overblikket og gør det nemt at kommunikere med entreprenører og selvskovere”

Image of a happy customer of our forest management platform
Mads Evendorf
Jægerhus

De vigtigste fordele og funktioner ved denne løsning.

Lær mere om fordelene og funktionerne nedenfor.

mobile_friendly

Fleksibelt og brugervenligt skovkort

Skovkortet er udviklet til at være nemt at bruge og tilpasser sig dine behov, uanset størrelsen på din skov. Få et overblik uden at bruge oceaner af tid eller kræfter.

add_task

Tilpasset kompleksitet

Skovkortet kan gøres så simpelt eller komplekst, som du ønsker. Det hjælper dig med at tage styringen og udnytte din skovs fulde potentiale.

devices

Kompatibilitet med flere enheder

Det digitale skovkort kan bruges på mobil, tablet og computer, så du altid har adgang til din skovs dokumentation, aktiviteter og relevante tiltag ét sted.

Sådan kommer du i gang

flag
1
Opret din konto

Det første, du skal gøre, er at oprette en konto. Du starter altid ud med vores Gratis-version, og vi beder dig først om dine betalingsoplysninger, når og hvis du vælger at opgradere.

2
Oplev løsningen

Når du har oprettet din konto, får du en introduktion inde i selve programmet. Her får du en overskuelig introduktion til, hvordan programmet virker og hvad de forskellige knapper kan (og hvordan du bruger dem).

gesture
school
3
Lær mens du bruger det

I løbet af det næste stykke tid, modtager du tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af dit skovkort på din e-mail. På den måde lærer du programmet godt at kende, så du kan få den fulde værdi.

4
Opgrader hvis behovet opstår

Hvis du på et tidspunkt vurderer, at det er tid til at opgradere til en af de betalte løsninger, kan du nemt gøre det inde i selve programmet.

Priser og indhold

Når du tilmelder dig Skovkortet, starter du altid med den gratis version. Hvis du senere har behov for at opgradere, begynder priserne ved 80kr/mdr. ekskl. moms.

Løsning

Basis

Basis er til dig, der vil gøre det nemt for dig selv at dokumentere din skov. Med Basis får du adgang til en lang række smarte funktioner, der giver dig indblik og overblik, så du nemmere kan træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter – fordi du har det rette grundlag.

Basis giver dig overblik i den daglige drift, samtidig med at du nemmere kan følge med de skærpede dokumentationskrav. Det betyder, at det bliver nemmere at forsikre din skov og sikre en sund økonomi.

80kr
 /mdr. ekskl. moms.

Her er nogle af de funktioner, du får:

check
Skovkort op til 1.000 ha
check
Automatisk vurdering af bevoksning
check
CO2-status
check
Personlige noter med billeder (ubegrænset)
check
Find din position med GPS
check
Nem udskrift
check
Jagtkort op til 1.000 ha
check
Opmåling af arealer
check
Flere forskellige kortlag
check
Indlæsning af gammelt skovkort og bevoksningsinformation
check
Support til at komme i gang

Løsning

Udvidet

Den udvidede version er til dig, der drømmer om det komplette overblik – og konkrete råd og anbefalinger til, hvordan du drifter din skov endnu smartere. Du får værktøjer, der giver dig et unikt indblik i din skov, herunder: Professionel bevoksningsliste, tyndingsanbefalinger, fuld fremskrivning af bevoksningen og et knivskarpt overblik ift. aktiviteter og deres status.

Selvom Udvidet er proppet med avancerede funktioner til den ambitiøse skovejer, betyder det ikke, at det bliver sværere at bruge. Brugerfladen er, som du kender den: Nem og overskuelig.

200kr
 /mdr. ekskl. moms.

Her er nogle af de funktioner, du får:

check
Skovkort (op til 5 stk. og 1.000 ha)
check
Professionel bevoksningsliste
check
Fremskrivning af bevoksninger
check
Tyndingsanbefalinger og historik
check
CO2-fremskrivning
check
Find din position og optegning med GPS
check
Opgavedeling via e-mail
check
Udvidet support
+ alt fra vores Gratis- og Basis-version

Er det tid til at tage skoven i egen hånd?

Er det på tide at tage styringen og én gang for alle få det forkromede overblik? Med Skovkortet.dk kan du samle alt dokumentation og alle aktiviteter ét sted, så du får indsigt og overblik i din skov. Det betyder, at du nemmere kan tage de rigtige beslutninger, fordi du har det rette datagrundlag.

Loader