Samarbejder

Få rabat på Skovkortet som medlem af Dansk Skovforening

Er du medlem af Dansk Skovforening, eller overvejer at blive det? Som medlem af Dansk Skovforening får du adgang til særlige rabatter og fordele med Skovkortet.

Hos Skovkortet samarbejder vi med Dansk Skovforening, og det er der mange gode grunde til – men den vigtigste grund er uden tvivl, at vi tror på, at vi sammen kan gøre den største forskel for både skove, skovejere og skovforvalter.

Derfor har vi også gjort det ekstra fordelagtigt for dig som medlem af Dansk Skovforening at bruge Skovkortet.

Prøv Skovkortet helt gratis i 14 dage – tilmeld dig nedenfor og få din særlige rabat.
Den hurtige Introduktion til Skovkortet.dk

Det personlige skovkort, du altid har med i lommen

Skovkortet er skovkort, som du kender det – bare meget smartere, nemmere og i sidste ende mere givtigt for både dig og din skov.
Med Skovkortet får du adgang til en lang række funktioner:
Du har altid dit skovkort med dig – Skovkortet kan tilgås fra både mobil, computer og tablet, så du kan opdatere dit skovkort, uanset om du står midt i skoven eller sidder hjemme foran computeren. Skovkortet er desuden altid opdateret med seneste ortokort såvel som andre nyttige kort til skovbrug.
Skovkortet er udviklet til at være nemt at bruge for alle – Skovkortet er lavet til at være brugervenligt, så du eller din forvalter nemt selv kan ajourføre og opdatere det, der foregår i din skov. Vi kalder det skovkort på den nemme måde.
Skovkortet understøtter alle digitale skovkort – har du tidligere fået lavet et skovkort? Så kan det nemt overføres til Skovkortet, hvor du kan arbejde videre med og løbende opdatere det.
Du slipper for at tænke på backup af dit skovkort – programmet lagres i skyen. Fordi det er Cloud-baseret, kan du være sikker på, at dine data er helt sikre.
Du betaler kun for de funktioner, du har brug for – mennesker er forskellige, og det er skove og skovejere sjovt nok også. Derfor kan du med Skovkortet sammensætte dit abonnement efter, hvad du har brug for – uanset om det er komplekst eller simpelt.
Klik dig ind og læs mere om den løsning, der passer bedst til dig og dine behov

Prøv Skovkortet med det samme – det er nemt, alsidigt og skræddersyet til dig og din skov

Hos Skovkortet.dk er der ikke noget med småt. Når du tilmelder dig den gratis prøveperiode, er der derfor ingen binding. Det er 100% uforpligtende, og du bliver først bedt om dine betalingsoplysninger, hvis du vælger at købe, når din prøveperiode er slut.
Se dine fordele

Det får du som medlem af Dansk Skovforening

Som medlem af Dansk Skovforening får du helt særlige fordele, når du tilmelder dig Skovkortet – og du får blandt andet fuld adgang til alle programmets funktioner helt gratis i 14 dage.
50% rabat på dit første år med Skovkortet
20% rabat på alle efterfølgende år
En-til-en introduktion til Skovkortet med os
Skovkortet har først værdi, når det bruges – og vi vil gerne hjælpe dig som medlem af Dansk Skovforening ekstra godt i gang.

Derfor får du som noget helt særligt en-til-en hjælp og sparring med Jens Isbak, der er en af indehaverne af Skovkortet, når du tilmelder dig Skovkortet.


Hos Skovkortet.dk er der ikke noget med småt. Når du tilmelder dig den gratis prøveperiode, er der derfor
ingen binding. Det er 100% uforpligtende, og du bliver først bedt om dine betalingsoplysninger, hvis du vælger at købe, når din prøveperiode er slut.

Prøv Skovkortet gratis, og find ud af, om det er noget for dig

Er du klar til at gå på opdagelse i et nyt og smart digitalt skovkort? Så kan du tilmelde dig med det samme og komme i gang med dit eget skovkort på få minutter.

Sådan kommer du i gang med Skovkortet

1)
Start med at oprette din konto
2)
Modtag din mail med Dansk Skovforening medlemsfordele

Når du har modtaget e-mailen, får du blandt andet mulighed for at booke din en-til-en session med Jens.

Du får også din personlige rabatkode, du kan bruge, hvis du vælger at fortsætte med Skovkortet efter de første 14 dage.
Du er hurtigt i gang og får adgang til dit nye skovkort med det samme. Første gang, du åbner programmet, starter der automatisk en introduktion til alle funktioner og knapper, så du hurtigt bliver fortrolig med Skovkortet.

Er du medlem af Dansk Skovforening, får du helt særligt gratis adgang til alle Skovkortets funktioner de første 14 dage, og du kan derfor prøve både Basis, Udvidet og Jagt-pakkerne.
Er du medlem af Dansk Skovforening? Så husk at tilmelde dig her på siden. Så er du sikker på ikke at gå glip af din rabat og dine fordele som medlem.

Et samarbejde, vi er pavestolte af – og det er der særligt én grund til

“Vi er enormt glade for og stolte af vores samarbejde med Dansk Skovforening, fordi vi oprigtigt tror på, at vores program, Skovkortet, kan være med til at gøre en stor forskel for både den lille og den store skovejer – og sammen kan vi skabe bedre forhold for skovejere over hele landet.

I kraft af vores samarbejde med Dansk Skovforening kan endnu flere skovejere og skovforvaltere få glæde af vores program, og det er
et stort skridt på vejen mod vores fælles drøm om at skabe et vigtigt interessefællesskab, der samler skovejere på tværs af hele Danmark
Jens Isbak, Adm. Direktør

Hvem er Dansk Skovforening?

Dansk Skovforening er skovbrugets brancheorganisation
Dansk Skovforening arbejder for at fremme danske skov- og naturejeres erhvervsmæssige og faglige interesser og ejernes mulighed for at bevare og udvikle naturværdier.

Dansk Skovforening er den organisation, som varetager skovejernes erhvervspolitiske interesser. De er talerøret over for Christiansborg og kommunerne. De arbejder politisk for at skovejerne gennem et aktivt ejerskab har størst mulig handlefrihed til at producere træ og natur i deres skove.

Dansk Skovforening samler skovejere i et fagligt fællesskab om skov og natur. De informerer løbene om alt, hvad der rør sig på skov- og naturområder. De udgiver fagbladet Skoven og tilbyder juridisk og økonomisk rådgivning om skov og natur til deres medlemmer.

Klik her, hvis du ønsker du at læse mere om Dansk Skovforening, samt hvordan du bliver medlem →

Har du spørgsmål eller tvivl? Du kan altid kontakte os

Har du spørgsmål til Skovkortet, dets funktioner, eller er du måske i tvivl om, hvilket abonnement der passer til dig?

Vi har altid tid til en snak med dig – og vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du brænder inde med.
Du kan ringe til os på 61606496 eller skrive en e-mail til os på info@skovkortet.dk.