Drift

Den nemme genvej til let og overskuelig skovdrift.

Vil du se, hvor nemt det kan gøres? Prøv Skovkortet GRATIS her
Right arrow

Overblikket, du altid har drømt om - nemt og effektiv

Siger du ja til Skovkortet, siger du ja til at gøre livet som skovejer markant nemmere. Du kan nemt og simpelt ajourføre ændringer i din skov, opdatere din bevoksningsliste og lave en overskuelig opgaveliste tilknyttet specifikke områder.
Vi kalder det skovdrift på den nemme måde.

Dit eget skovkort

Et skovkort, alle kan finde ud af

Tænker du nogle gange, at du synes, det er næsten umuligt at bevare overblikket i din skov? Du har meget at holde styr på som skovejer – og derfor er det vigtigt at finde smarte løsninger, der arbejder for dig frem for imod dig. Og det er her, Skovkortet kommer ind i billedet.

Du kan nemt ajourføre ændringer i dit skovkort. Det gælder eksempelvis litragrænser og infrastruktur, som du kan sammenholde med forskellige lag i dit kort som beskyttet natur, højdekurver og skyggekort – og meget, meget mere. Og så er dit skovkort selvfølgelig altid med udgangspunkt i de nyeste ortokort.
Info
Med Skovkortet får du et simpelt og brugervenligt program, der er lige til at gå til. I løbet af få klik har du allerede oprettet dit eget personlige skovkort.

Bevoksningsliste

Effektiv og direkte forbundet til dit skovkort

Med Skovkortet får du en række smarte funktioner, der gør driften af din skov markant nemmere – og en af dem er en integreret bevoksningsliste. Listen kan du tilgå, uanset om du står i støvler midt i mulden eller sidder med kaffen foran computeren.

Her kan du altid få et lynhurtigt overblik, og du kan filtrere og sortere din liste præcis, som du vil. Ønsker du at se resultatet i kortet? Ét klik, og resultatet fremgår tydeligt i kortet. Det er nemt, bekvemt og lige til at gå til.
Nyhed!
CO2-fremskrivning
Med Skovkortet kan du med få klik udregne, hvor meget CO2, din skov binder – både lige nu og i fremtiden. På den måde kan du se, hvilken forskel dine tiltag gør i din skov, og du kan fremover drifte din skov efter konkrete klimamål og klimapåvirkninger.
Automatisk fremskrivning
Nu er det nemmere end nogensinde før at planlægge driften af din skov. Med automatisk fremskrivning kan du se tilvækst og tyndingstidspunkter for hele din skov. Det giver dig en unik indsigt, og det betyder reelt, at du kan planlægge rettidige indgreb og maksimere økonomien i skoven.
Info
Med den effektive bevoksningsliste har du altid det rette, opdaterede grundlag for din drift. Det gør driften smartere - og dit liv lidt lettere.

Opgaveliste

Du kommer aldrig til at miste overblikket igen

Succes med skovbrug kræver et komplet overblik over, hvilke tiltag der skal gøres i skoven. Fremfor at have lister alle mulige (og umulige) steder, kan du samle det hele direkte i dit skovkort.

Du kan nemt og hurtigt tilføje noter med opgaver, som du knytter til specifikke geografiske steder i din skov. På den måde ved du præcis, hvad der skal gøres, hvor det skal gøres og hvornår det skal gøres. Det er simpelt at tilføje billeder, der gør det nemmere for både dig og eventuelle ansatte at holde sig ajourført. Sidst, men ikke mindst, har du muligheden for at sende indholdet af opgaven til en specifik mail - få klik og så er alt information delt.
Info
Din opgaveliste kan du bruge præcis, som du vil. Brug den til ad-hoc-opgaver, emner til næste års driftsplan, huskelister og meget, meget mere.

Drift+

Skræddersyet funktion til dig, der er skovforvalter eller har flere ejendomme

Er du skovforvalter eller professionel skovfoged, eller ejer du mere end én ejendom? Med funktionen Drift+ får du adgang til en lang række værktøjer, der gør dit arbejde lettere og mere overskueligt. Med Drift+ kan du administrere flere skove på én gang, og der er aldrig tvivl om, hvad der skal laves hvor og hvornår.
Hvorfor vælge Drift+?
Du har altid nem adgang til ajourførte skovkort, bevoksningslister og alt det andet, du har brug for - uden, det skal koste dig en formue
Du kan tilgå alle dine skovkort fra din computer, tablet eller mobil - det betyder, at du kan ajourføre dit skovkort, uanset om du står midt i skoven med din mobil eller sidder foran computeren
Du kan tilknytte flere ansatte til de forskellige skovkort - så er det nemt at arbejde på tværs og fordele opgaver og arbejde mellem ansatte
Du kan dele skovkortet med ejeren - anbefal ejeren at oprette en konto. Dermed har i samme dokumentationsgrundlag og ejeren kan følge med i driften
Træt af at tegne kort i hånden? Med Drift+ får du mulighed for at tracke litragrænser via din GPS
Med Drift+ kan du drifte skov veldokumenteret - Og når du har det rette dokumentationsgrundlag, er du bedre rustet til at lægge et budget for næste års drift
Arbejder du med skovrejsningsprojekter, der skal behandles ved Landbrugsstyrelsen? Skovkortet er med hele vejen; fra projektering, til præsentation for kunden, til upload af ansøgning og til afsætning ved plantning
Info
Drift+ er for dig, der gerne vil drifte skov smart, veldokumenteret og effektivt.
Skovkortet kunde

“Skovkortet opfylder kravene til et moderne kortprogram med god service samt hurtige kort, der gør hverdagen lettere for skovfogeden”

Thøger Hansen, Skov- Natur- Landskab ApS

Vil du prøve skovdrift på den nemme måde?

Kom GRATIS i gang her
Right arrow
Med Skovkortet får du adgang til en række smarte værktøjer, der hurtigt bliver en stor hjælpende hånd, når det kommer til skovdrift.

Er du nysgerrig på, om det er noget for dig? Du kan altid prøve Skovkortet kvit og frit.

Vi hjælper dig gerne med at komme godt i gang

Vi har lavet et skovkort, som alle kan finde ud af – men det betyder ikke, at vi ikke står klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at komme i gang?

Så står vi altid klar til at give en hjælpende hånd eller et par gode råd. Giv os et kald på 61606496, eller send os en e-mail på info@skovkortet.dk - så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.