Jagt

Få mere ud af jagten i din skov med skræddersyede jagt-funktioner

Med Jagt-abonnementet får du smarte værktøjer, der gør det endnu nemmere for dig at bevare overblikket over jagten på din ejendom. Du får blandt andet indbygget jagtkort, jagtjournal og nem orientering for både dig selv og dine gæster.

Med Skovkortet.dk får du mulighed for at få endnu mere ud af jagten på din ejendom eller der, hvor du lejer jagten.

Nyhed!

Biotopplaner

Nu er det muligt at dokumentere og udarbejde din biotopplan i vores Jagt - Udvidet-abonnement. Læs mere nedenfor!

Personligt jagtkort, der rummer ejendommens forandringer

Med Skovkortet.dk får du et jagtkort, der altid er opdateret, så du slipper for at miste overblikket over dit revir.
Jagtkort, som altid bygger på nyeste ortofotos
Du kan selv tilføje og justere informationerne i kortet
Tilføj hurtigt matrikelgrænser, placeringer af jagttårne, stier til pladser og meget mere
Uanset hvordan du driver din ejendom, er den i evig forandring – derfor har vi sørget for, at dit digitale jagtkort altid tager udgangspunkt i opdaterede ortofotos. På den måde får du et retvisende grundlag for dit jagtkort, så jagten bliver både nemmere og sjovere.

Dit personlige jagtkort sikrer, at både jagtledere, jagtkonsortier, gæstejægere og nye jægere får en god oplevelse – de kan nemlig nemt og hurtigt orientere sig i Skovkortet.dk.

Jagtjournal

Lav en detaljeret historisk over jagten i din skov
Med Skovkortet.dk kan du nemt lave en detaljeret historik over jagten i din skov ved hjælp at note-funktionen.
Du bestemmer selv, hvem der kan se hvilke noter i dit jagtkort – det er smart for både dig, dine gæster eller hvis du har en skovfoged tilknyttet din ejendom.
Tilføj noter, som du kan placere geografisk på kortet – du kan fx skrive, hvad der blev skudt hvor eller lave noter op til jagten med en gennemgang af området.
Lav jagtjournaler over hvert enkelte jagttårn i din skov.
Giv gæster adgang til også at tilføje noter. Når du godkender en note, bliver det automatisk tilføjet til din jagthistorik.
Sæt prikken over i-ét ved at tilføje billeder til dine noter, så både du og dine gæster kan se tilbage på en succesfuld jagt.
Nem orientering med GPS gør det hele lidt mere enkelt – og det betyder, at der er mere overskud til at fokusere på jagten og den gode oplevelse.
Uanset om du sidder hjemme foran computeren, i sofaen med din tablet eller står ude midt i skoven, kan du tilgå Skovkortet.dk – det eneste, du har brug for, er en internetforbindelse og en mobil, tablet eller computer. Så er du godt kørende.

Let orientering

Det er nemt for både dig selv, dine gæster eller dit konsortium at finde rundt
Med Skovkortet.dk bliver det nemt for både dig selv, dine gæster og dit jagtkonsortium at finde rundt i din ejendom.
Skovkortet.dk kan kobles sammen med GPS i din telefon, så det bliver nemmere for gæstejægere at finde hen til deres post – de kan nemlig hurtigt orientere sig på tværs af såtgrænser og andre skydepladser på dit kort.

Skræddersyede kategorier

Skab de bedste vilkår for vildtet
Har vildtet i din skov de bedste betingelser, så du har optimale betingelser for en god jagt?

Vildtlivet i din skov ændrer sig hele tiden, og derfor er det essentielt, at du sørger for at skabe de bedste betingelser med vildtfordrende tiltag. Og det kræver, at du hele tiden har overblikket – bliver over hvilke tiltag der gøres, hvor de skal gøres, og hvornår de skal gøres.
I Skovkortet.dk kan du vælge mellem mange forskellige kategorier, når du opretter arealer i dit kort, herunder:
Vildtager
Insektvold
Barjordsstribe
Faunastriber
og meget, meget mere
Det betyder, at du nemmere får overblikket og kan skabe vildtvenlige tiltag – så du kan nyde vildtlivet på en gåtur eller jagt.
→ Få professionel hjælp til at udarbejde en biotopplan for din ejendom
Har du brug for rådgivning til at udarbejde en biotopplan, har vi flere esser i ærmet – du kan fx. kontakt Patriotisk Selskab, der har erfaring med at bruge Skovkortet.dk som værktøj til biotopplaner.

Biotopplan

NYHED
Med Jagt - Udvidet kan du snart registrere biotopplaner
En biotopplan består af en række naturforbedrende tiltag, der sikrer, at vildtets levevilkår på din ejendom forbedres. En biotopplan er altså en plan over de vildtvenlige og/eller naturforbedrende tiltag, du laver på din ejendom.

En biotopplans naturtiltag målrettes fire artsgrupper, hvoraf mindst to skal være ikke-jagtbare. Når du laver en biotopplan, har du mulighed for at vælge mellem 25 tiltag, der giver forskellige point – og når du har lavet en biotopplan, gælder den for et eller tre år ad gangen.

Med Skovkortet.dk behøver det hverken at være besværligt eller tidskrævende at registrere biotopplaner. I stedet kan du nemt indtegne de ønskede tiltag og beregne de forskellige point.

Har du fået blod på tanden? Prøv Skovkortet gratis

Er du træt af at bruge unødigt lang tid på planlægning og praktik? Med Skovkortet.dk undgår du at bruge lang tid på at planlægge og briefe inden en jagt – og i stedet kan du bruge tiden på det vigtige: Nemlig jagten og alt det, der hører til.

Med Skovkortet.dk i lommen tager du jagten i egen hånd – du får en række redskaber, der det mere overskueligt at være skovejer.
Har du spørgsmål til, eller er der en funktion, du har brug for hjælp til? Så skal du ikke tøve med at kontakte os – vi er her trods alt for din skyld.

Du kan ringe til os på 61606496 eller sende en e-mail på info@skovkortet.dk.