Jagt

Enkelt, sikkert og smart.

Klik her og prøv Skovkortet med Jagt
Right arrow

Gør jagten i din skov nemmere, mere sikker og mere spændende

Med Jagt-funktionen får du smarte værktøjer, der gør det endnu nemmere for dig at have overblikket over dine jagt-tiltag. Du får blandt andet indbygget jagtkort, jagtjournal og nem orientering for både dig selv og dine gæster.
Med Skovkortet får du mulighed for at få endnu mere ud af jagten i din skov.

Personligt jagtkort

Med et kort, der løbende opdateres, har du altid overblikket

Uanset om du dyrker din skov eller ej, er den i evig forandring. Derfor har vi sørget for altid at have opdaterede ortofotos over din skov. Det opdaterede kort er det perfekte grundlag for at lave et retvisende jagt- og skovkort, der gør jagten både nemmere og sjovere.

Du kan selv tilføje og justere dit kort med alle de informationer, du vil. Du kan nemt tilføje matrikelgrænser, placeringer af jagttårne, stier til pladser og meget mere.
Info
Det er ikke bare smart for dig – det gør det også nemmere for gæstejægere og nye jægere at få en god oplevelse, da de let kan orientere sig i din skov via Skovkortet.

Skovens jagtjournal

Lav en detaljeret historik for jagten i din skov

Ved hjælp af note-funktionen kan du tilføje noter, som du kan placere geografisk på dit jagtkort. Her kan du skrive, hvad der blev skudt hvor, eller du kan lave noter op til jagten med en gennemgang af området - og du kan lave jagtjournaler over hvert enkelt jagttårn i din skov.

Det er ikke kun dig, der kan tilføje noter – det kan dine gæster også. Efterfølgende kan du godkende noterne, så du altid kan se, hvad der er sket hvor. Du bestemmer selv, hvem der kan se hvilke noter. Det er smart for både dig, dine gæster, eller hvis du har en skovfoged tilknyttet din skov.
Info
Sæt prikken over i’et ved at tilføje billeder til dine noter. Så kan både du og gæster se tilbage på en succesfuld jagt.

Let orientering

Det er nemt for både dig og dine gæster at finde rundt

Uanset om du sidder hjemme foran computeren, i sofaen med din tablet eller står midt ude i skoven under åben himmel, kan du tilgå Skovkortet. Det eneste, du har brug for, er en internetforbindelse - og så er du godt kørende.

Ved hjælp af din telefons GPS bliver det nemmere for både dig selv og gæstejægere at finde hen til deres plads, fordi de kan orientere sig på tværs af såtgrænser og andre skydepladser på dit kort.
Info
Let orientering med GPS gør det hele lidt simplere - og det betyder, at der er mere overskud til at fokusere på jagten og den gode oplevelse.

Skræddersyede kategorier

Skab de bedste vilkår for vildtet

Vildtlivet i din skov ændrer sig år for år, og nye tiltag skal planlægges og ændres hvert eneste år. Hvis du gerne vil skabe de bedste vilkår for dit vildtliv, er det derfor vigtigt, at du hele tiden har overblikket – både over hvilke tiltag, der skal gøres, hvor de skal gøres, og hvornår de skal gøres.

I Skovkortet kan du vælge mellem mange forskellige kategorier, når du opretter arealer i dit kort, som vildtager, insektvold, barjordsstribe, faunastriber og meget, meget mere. Det betyder, at du nemmere kan skabe vildtvenlige tiltag – så du kan nyde vildtlivet på en gåtur eller en jagt.
Info
Med de skræddersyede kategorier, bliver det nemmere for dig at bevare overblikket, så du lettere kan sikre de bedste vildtlivsforhold.

Flyt fokus fra alt det praktiske ved jagten

Prøv Skovkortet GRATIS
Right arrow

Har du fået blod på tanden? Find ud af, om Skovkortet er noget for dig.

I stedet for at bruge unødig lang tid på planlægning og briefing inden en jagt, kan du med Skovkortet bruge tiden på det vigtige – nemlig jagten og alt det, der hører til. 

Du får ikke bare det fulde overblik: Du får også adgang til en række redskaber, der gør det mere overskueligt at være skovejer.

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Har du spørgsmål, eller er der en funktion, du har brug for hjælp til? Så skal du ikke tøve med at kontakte os - vi er her trods alt for din skyld, og vi kan altid finde tid til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os på 61606496 - så tager vi den derfra.