skovkortet.dk logo
61606496

Kampagne.

Ét års

GRATIS

brug af

Jagtpakken *

Skovkortet.dk naturfunktion

Natur

Oplev din skov på en helt ny måde

Skab ejerglæde, herlighedsværdi og bevar overblikket

Med Natur-funktionen får du adgang til en række redskaber, der gør det nemt for dig at være ajourført med alt, hvad der foregår i din skov. Det betyder, at du får et unikt indblik, så du kan nyde din skov endnu mere.

Med Skovkortet får du et simpelt værktøj, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din skov.

Personlige noter

LAV NOTER, DER GØR DET NEMT AT FØLGE MED I SKOVENS UDVIKLING

Du kan tilgå Skovkortet, uanset hvor du er. Det betyder, at du kan opdatere dit skovkort og dine noter, mens du står med fuglefløjt i ørene under trækronerne – eller når du sidder hjemme foran computeren. Hver note placerer du efter geografisk position, så du nemmere kan bevare overblikket over nye såvel som gamle tiltag i din skov.

Takket være note-funktionen er du hele tiden ajourført, og du har et endnu bedre udgangspunkt for at få mest muligt ud af din skov.

Skovkortet.dk note-funktion

Integrerede billeder

TILFØJ BILLEDER TIL DINE NOTER OG LAV DIT EGET GEOGRAFISKE BILLEDARKIV

Man siger jo, at et billede siger mere end 1000 ord – så derfor har vi sørget for, at du nemt kan vedhæfte billeder til alle dine personlige noter. Det betyder, at du kan skrive en note med de nødvendige informationer og derefter tilføje billeder direkte fra din telefon, tablet eller computer.

På den måde kan du ikke bare læse dig til, hvad der løbende sker eller er sket i din skov - du kan se det. Det er ikke bare smart for dig - det gør det også markant nemmere, hvis du en dag beslutter dig for at sælge din skov.

Skovkortet.dk billede-funktion

Landskabelige værdier

DIN SKOV ER IKKE STATISK, SÅ HVORFOR SKULLE DIT KORT VÆRE DET?

Din skov er i konstant forandring, og selvom det måske er småting, kan der ske meget på den lange bane. I Skovkortet kan du nemt holde dit kort opdateret, så du kan bruge din tid i naturen på en måde, der giver mening. Fordi du kan bogføre skovens dynamiske geografi løbende med alt lige fra skovens dyre- og planteliv til dens varierende natur, får du et unikt indblik i din skov.

Det er ikke kun inspirerende - det er også en stor motivationsfaktor for, at du kan bruge din skov endnu mere.

Skovkortet.dk kort-funktion

Udnyt din skovs fulde potentiale - prøv 7 dage gratis

Tænker du, at Skovkortet kunne være noget for dig? Du kan prøve vores program i 7 dage - det koster dig ikke en krone. Der er ingen binding, og du får fuld adgang til alle natur-funktioner i de 7 dage.

Vil du udvide dit skovkort med Jagt- eller Drift-funktion?

Klik dig ind på

Jagt

eller

Drift

lige her, og bliv klogere på, hvilke funktioner du får adgang til.

Har du spørgsmål til Skovkortet? Vi sidder klar ved telefonen

Vi vil altid gerne hjælpe dig. Uanset hvad du sidder og bøvler med, har vi altid tid til at tage en snak med dig. Du fanger os på

61 60 64 96

- så finder vi sammen en løsning.