Om os

“Der var engang...

…To knejter med jord under neglene og en kærlighed til skoven”

Hvis du skal have den retvisende version af, hvordan Skovkortet (og idéen), blev til, skal vi først rejse en smut tilbage i tiden.

Det hele startede for mange år siden derude, hvor kragerne vender, og hvor naturen er en helt naturlig del af livet.

Bag Skovkortet står vi, Rasmus og Jens. Og vores barnesko? De blev trådt i den Nordjyske muld. I hjem, hvor der var højt til himlen, masser af tid til at være børn – og fremfor alt hjem, hvor skoven og naturen havde en helt særlig plads i vores hjerter.

Et spring frem i tiden, og nu står vi her – med et kæmpe ansvar

Vi er blevet voksne, og vi har selv fået børn. Meget har ændret sig, men én ting har aldrig ændret sig: Vores kærlighed til skoven, dens mange glæder, liv og minder.

I dag har vi en helt anden forståelse for, hvorfor vores skove er vigtige – og vi ved, hvor central en rolle skoven faktisk spiller i vores samfund.

Og vi føler et stort ansvar. Et ansvar for at sikre, at fremtidens generationer, vores børn og børnebørn kan få samme glæde af skoven, som vi selv havde.

Vi vil skabe de bedste vilkår for de ildsjæle, der arbejder med vores skove

Vores drøm er, at børn nu og i fremtiden skal have mulighed for at opleve sunde, bæredygtige og mangfoldige skove. Det ansvar, har vi mulighed for at påtage os ved direkte at støtte og hjælpe de ildsjæle, der dagligt arbejder med vores skove.

Vi kan lige så godt være ærlige: Vores vision er ikke beskeden. Til gengæld er vi overbeviste om, at den er realistisk.

Vores vision er at give skovejere og entusiaster de bedste vilkår.

Og det har vi tænkt os at gøre ved at levere gennemtænkte, solide og relevante løsninger, der styrker det danske skovbrug – og det er en opgave, som vi ydmygt, ihærdigt og med største respekt påtager os.

Rasmus & Jens