Om os

Det startede med to nordjyske drenge med jord under neglene

Hvorfor startede vi egentlig Skovkortet.dk?

For at svare på det, skal vi et smut tilbage i tiden:


Det hele startede for mange år siden. Derude, hvor kragerne vender. Hvor naturen er del af livet og hverdagen. Det var der, vi, Jens og Rasmus, voksede op. Med jord under neglene, masser af tid til at være børn, og hvor naturen og skoven altid har haft en helt særlig plads.
I dag er meget anderledes – på nær én ting
Jens og Rasmus fra Skovkortet
Meget har ændret sig siden. Vi er blevet voksne. Vi har selv fået børn. Men én ting er den samme: Vores holdning til naturen og skoven.

I dag har vi dog en helt anden forståelse for, hvorfor vores skove er vigtige – og vi ved, hvor central en rolle skoven spiller i vores samfund, for klimaet og for naturen.
Henrik, Jens og Rasmus fra Skovkortet
Vi vil skabe det bedste fundament for de folk, der ejer og forvalter landets skove
Vores ønske er, at børn nu og i fremtiden skal have mulighed for at opleve sunde, bæredygtige og mangfoldige skove. Det ansvar har vi mulighed for at påtage os ved direkte at støtte og hjælpe de folk, der dagligt arbejder med vores skove.
En skovejer med på holdet
En af dem, vi har mødt undervejs, er Henrik. Til at starte med var Henrik en glad kunde – i dag er han også blevet en fast del af vores lille hold – både som investor og som en vigtig del af driften og udviklingen.
Det betyder, at vi nu står endnu stærkere. Med Henriks kompetencer med i puljen, er vi et stort skridt tættere på at nå vores mål: At levere gennemtænkte, solide og relevante løsninger, der styrker det danske skovbrug.

Det er en opgave, vi ydmygt, ihærdigt og med største respekt påtager os.

Rasmus, Jens og Henrik

Bliv klogere på holdet bag – mød os her

Jens Isbak fra Skovkortet
Adm. Direktør (CEO)
Executive MBA fra Aalborg Universitet. Mangeårig digital produktchef. Erfaring fra tidligere startups. Udvikler. Tidligere sportsudøver på eliteplan.
Henrik Neergaard-Petersen fra Skovkortet
CFO/COO
Cand.oecon.agro fra Københavns Universitet. Tidligere Finance Director ved Arla Foods. Driver en land- og skovbrugs-ejendom ved Mariager Fjord.
Rasmus Pedersen fra Skovkortet
CTO
Ph.D. i matematisk modellering og reguleringsteori. Erfaring fra forskning og industri - herunder med større komplekse IT-systemer og mobile robotter.

Fra idé til i dag – kom med på rejsen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at høre om nye, spændende tiltag:

Du er tilmeldt vores nyhedsbrev!
Noget gik galt! Prøv igen.