Skovdrift

Funktioner, der sikrer effektiv skovdrift

Når du bruger Skovkortet.dk, får du smarte funktioner, der sikrer den mest effektive skovdrift – på den enkleste, mest overskuelige måde.

Med Skovkortet.dk er du garanteret det forkromede overblik, uanset om du sidder på kontoret eller står med din mobil ude i skoven. Det betyder, at du aldrig behøver at miste hverken kontrol eller overblik igen.

Siger du ja til Skovkortet.dk, siger du ja til at gøre driften af din skov markant nemmere, så du bruger tiden på det, der skaber reel værdi.

Skovkort, der sikrer dig det rette udgangspunkt for driften

Alle de funktioner, du har brug for – samlet ét sted
Skovkortet.dk gør det mere enkelt at drifte skov. Det intuitive skovkort kan bruges fra både mobil, computer og tablet, og det betyder, at det er simpelt og hurtigt at ajourføre, så alle har det rette grundlag og den rette dokumentation.
I Skovkortet.dk er det enkelt at:
Ajourføre litragrænser og infrastruktur.
Sammenholde tiltag, grænser og struktur med forskellige lag i dit kort (beskyttet natur, højdekurver og skyggekort).
Tage udgangspunkt i retvisende dokumentation – derfor er Skovkortet.dk selvfølgelig altid opdateret med nyeste ortokort.
I Skovkortet får du ikke kun avancerede funktioner – du får også helt grundlæggende funktioner og et opdateret kort, der sikrer dig det absolut bedste grundlag for skovdrift. På den måde kan du bruge din tid i skoven på det, der skaber værdi.

Med Skovkortet får du et simpelt og brugervenligt program, der er lige til at gå til. I løbet af få klik har du allerede oprettet dit eget personlige skovkort.

Automatisk taksering

Få listet bevoksningsdata med ét klik
Vi ved, der er rigeligt at se til, når det kommer til skovdrift – derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle smarte løsninger, der kan lette din arbejdsbyrde. Og det gælder eksempelvis automatiks taksering.

Med automatisk taksering skal du reelt set kun forholde dig til, hvilke arter der er i et område – og så klarer Skovkortet.dk helt automatisk resten af arbejdet for dig.
Få listet et estimat på alle de kritiske bevoksningsdata til et område – med ét enkelt klik.

Bevoksningsliste

Effektiv og direkte forbundet til dit skovkort
En af de funktioner i Skovkortet.dk, der gør driften markant nemmere, er den integrerede bevoksningsliste. Listen kan du tilgå, uanset om du står midt i terrænet eller sider foran computeren med en kop kaffe. Skovkortet.dk kan nemlig bruges på både mobil, computer og tablet.

Det betyder, at du hurtigt får et overblik, og du kan filtrere og sortere din liste præcis, som du vil. Vil du se resultatet i kortet? Et klik, og resultatet fremgår tydeligt i kortet. Det er nemt, bekvemt og lige til at gå til.
Tilgå din bevoksningsliste med ét klik – hvor som helst, når som helst.

Automatisk fremskrivning

Se tilvækst og tyndingstidspunkter for hele ejendommen
Automatisk fremskrivning gør det nemmere at planlægge driften af din ejendom, så det giver mening. Automatisk fremskrivning giver dig mulighed for at se tilvækst og tyndingstidspunkter for hele din ejendom – og det giver dig en unik indsigt. Det betyder, at du kan planlægge rettidige indgreb og på den måde maksimere økonomien i skoven.

Med den effektive bevoksningsliste har du altid et opdateret grundlag for din drift. Det betyder smartere drift, bedre økonomi og mere overskud til andre opgaver.
Planlæg rettidige indgreb og maksimer økonomien i skoven med automatisk fremskrivning.

Vil du prøve skovdrift på den nemme måde?

Med Skovkortet får du adgang til en række smarte værktøjer, der hurtigt bliver en stor hjælpende hånd, når det kommer til skovdrift.

Er du nysgerrig på, om det er noget for dig? Du kan altid prøve Skovkortet kvit og frit.
Vi hjælper dig gerne med at komme godt i gang
Vi har lavet et skovkort, som alle kan finde ud af – men det betyder ikke, at vi ikke står klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at komme i gang?

Så står vi altid klar til at give en hjælpende hånd eller et par gode råd. Giv os et kald på 61606496, eller send os en e-mail på info@skovkortet.dk - så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.