Skoven i dine hænder

Skovejeren
Skovkortet.dk er dit digitale redskab i skoven, der sikrer, at du får mest muligt ud af din skov – uanset størrelsen.

Det digitale skovkort, der gør det nemt at tage styringen som skovejer

Skovkortet er din hjælpende hånd i skoven. Derfor er programmet udviklet til at understøtte dine behov, uanset hvor stor (eller lille) din skov er.
Skovkortet simpelt eller komplekst, præcis som du ønsker det
Lige så komplekst eller simpelt, som du har brug for.
Digitalt skovkort - kan bruges på mobil, tablet og computer
Digitalt skovkort, der kan bruges på både mobil, computer og tablet.
Skovkortet er meget brugervenligt og intuitivt
Nemt og intuitivt skovkort, der giver indsigt og overblik.
Skovkortet er udviklet til at være nemt at bruge, så du kan tage styringen og få overblikket – uden at bruge oceaner af tid eller kræfter på det.

Du har alt dokumentation, alle aktiviteter og relevante tiltag i din skov samlet ét sted, så du nemmere kan tage styringen og udnytte din skovs fulde potentiale.

Skovkortet tilpasser sig dit behov – ikke omvendt

Det digitale skovkort gør det nemmere at være skovejer, fordi du får overblik og indsigt i alt, der foregår i din skov – lige fra bevoksningslister og litragrænser til CO2-lagring og dokumentation til certificering.

Med Skovkortet.dk er det dig, der bestemmer. Både over din skov og hvordan, du bruger programmet. Det er eksempelvis op til dig, om du vil indlæse og bygge videre på dit nuværende skovkort og dokumentation eller starte på en frisk med et nyt.

Du vælger selv abonnement efter, hvilke funktioner, du har brug for.
På den måde slipper du for at betale for funktioner, du ikke har brug for – i stedet kan du vælge ud fra det, der giver størst værdi for dig og din skov.

Hvilken løsning skal du vælge? Få overblikket her

Når du tilmelder dig skovkortet, starter du altid med den gratis version. Vokser du fra den gratis version, starter priserne fra 69,-/mdr. ekskl. moms.
Jens Isbak fra Skovkortet er klar til at hjælpe digRasmus Pedersen fra Skovkortet er klar til at hjælpe digHenrik Neergaard-Petersen fra Skovkortet er klar til at hjælpe dig
Kontakt os
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den bedste løsning til dig og din skov? Tøv endelige ikke med at tage fat i os – vi sidder klar med hjælp og gode råd.

Gratis

Når du opretter dig som bruger i Skovkortet, starter du altid med den gratis version. Du lærer hurtigt programmet at kende, og du får mulighed for at prøve nogle af de smarte funktioner af. Om du på sigt vælger at opgradere eller ej, er helt op til dig – gratisversionen kan du bruge, lige så lang tid du vil.
Når du er klar, kan du nemt opgradere til Basis eller Udvidet direkte i programmet.
Her er nogle af de funktioner, du får:
Feature i Skovkortets gratis version
Skovkort op til 5 ha
Feature i Skovkortets gratis version
10 personlige noter med ét billede
Feature i Skovkortets gratis version
Smagsprøve på jagtkortet
Feature i Skovkortets gratis version
Opmåling af arealer
Feature i Skovkortets gratis version
Flere forskellige kortlag
Feature i Skovkortets gratis version
Support til at komme i gang
Prøv Skovkort gratis →

Basis

Basis er til dig, der vil gøre det nemt for dig selv at dokumentere din skov. Med Basis får du adgang til en lang række smarte funktioner, der giver dig indblik og overblik, så du nemmere kan træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter – fordi du har det rette grundlag.

Basis giver dig overblik i den daglige drift, samtidig med at du nemmere kan følge med de skærpede dokumentationskrav. Det betyder, at det bliver nemmere at forsikre din skov og sikre en sund økonomi.
Priser fra 69,-/mdr. ekskl. moms
Her er nogle af de funktioner, du får:
Feature i Skovkortets basis version
Skovkort (ubegrænset ha)
Feature i Skovkortets basis version
Automatisk vurdering af bevoksning
Feature i Skovkortets basis version
CO2-status
Feature i Skovkortets basis version
Personlige noter med billeder (ubegrænset)
Feature i Skovkortets basis version
Find din position med GPS
Feature i Skovkortets basis version
Nem udskrift
Feature i Skovkortets basis version
Indlæsning af gammelt skovkort og bevoksningsinformation
+ alt fra vores Gratis-version
Klik her og se alle Skovkortets funktioner →

Udvidet

Den udvidede version er til dig, der drømmer om det komplette overblik – og konkrete råd og anbefalinger til, hvordan du drifter din skov endnu smartere. Du får værktøjer, der giver dig et unikt indblik i din skov, herunder: Professionel bevoksningsliste, tyndingsanbefalinger, fuld fremskrivning af bevoksningen og et knivskarpt overblik ift. aktiviteter og deres status.

Selvom Udvidet er proppet med avancerede funktioner til den ambitiøse skovejer, betyder det ikke, at det bliver sværere at bruge. Brugerfladen er, som du kender den: Nem og overskuelig.
Priser fra 199,-/mdr. ekskl. moms
Her er nogle af de funktioner, du får:
Feature i Skovkortets udvidet version
Skovkort (op til 5 stk. og ubegrænset ha)
Feature i Skovkortets udvidet version
Professionel bevoksningsliste
Feature i Skovkortets udvidet version
Fremskrivning af bevoksninger
Feature i Skovkortets udvidet version
Tyndingsanbefalinger og historik
Feature i Skovkortets udvidet version
CO2-fremskrivning
Feature i Skovkortets udvidet version
Find din position og optegning med GPS
Feature i Skovkortets udvidet version
Opgavedeling via e-mail
Feature i Skovkortets udvidet version
Udvidet support
+ alt fra vores Gratis- og Basis-version)
Udnyt skovens fulde potentiale – opgrader til Udvidet →

Så mange bruger allerede Skovkortet

Hos Skovkortet.dk er du mere end et tal

Hos Skovkortet.dk er vores mission at skabe de bedste vilkår for alle dem, der arbejder i de danske skove. Det betyder, at programmet er mere end smarte funktioner og smart design.

Vi vil give dig de absolut bedste forudsætninger. Derfor knokler vi hver dag for at skabe rammerne for et givtigt fællesskab, der skaber værdi for dig og alle de andre, der arbejder med vores skove.

Når du tilmelder dig Skovkortet.dk, bliver du en del af et fællesskab, som bliver stærkere, jo flere vi er.

Hvorfor vi er på sådan en mission – og hvordan vi har tænkt os at nå målet, kan du læse mere om her →

Sådan kommer du i gang: Indlæs nemt dit nuværende eller start på et nyt skovkort

Det tager få minutter at komme i gang med at bruge Skovkortet.dk. Uanset om du vil starte på en frisk med et helt nyt skovkort eller indlæse tidligere dokumentation eller kort, er du hurtigt godt i gang.
Sådan kommer du i gang:
1)
Det første, du skal gøre, er at oprette en konto. Det gør du ved at klikke her. Du starter altid ud med vores Gratis-version, og vi beder dig først om betalingsoplysninger, når og hvis du vælger at opgradere.
2)
Når du har oprettet din konto, får du en introduktion inde i selve programmet. Her får du en overskuelig introduktion til, hvordan programmet virker og hvad de forskellige knapper kan (og hvordan du bruger dem).
3)
I løbet af det næste stykke tid, modtager du tips og tricks til at få mest muligt ud af dit skovkort på din e-mail. På den måde lærer du programmet godt at kende, så du kan få den fulde værdi.
4)
Hvis du på et tidspunkt vurderer, at det er tid til at opgradere til en af de betalte løsninger, kan du nemt gøre det inde i selve programmet.
5)
Og så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for hjælp eller gode råd til at komme godt fra start.

Har du eksterne samarbejdspartnere? Intet problem

Selvom det er skønt at være “herre i egen skov”, så kan selv den mest selvstændige og selvhjulpne skovejer fra tid til anden få brug for ekstern, professionel hjælp – og med Skovkortet.dk bliver dét lidt nemmere. Faktisk er det vores erfaring, at Skovkortet.dk kun bliver bedre, når der er en professionel forvalter indover.
Nu skal du høre hvorfor
En af de mest populære funktioner i Skovkortet er, at I kan være flere om at arbejde i det samme skovkort. Du kan give flere adgang til dine skovdata, så alle samarbejdspartnere er helt ajourførte og har alt relevant dokumentation for skoven.

Det betyder, at du kan vinke farvel til misforståelser, mails, håndtegninger og forældet data – og sige goddag til et lettere, mere givtigt samarbejde, hvor alt er samlet ét sted.

“Skovkortet.dk er et rigtig fint program, hvor det er nemt at holde styr på skoven. Derudover er det smart, at man kan give forvaltere adgang til ens skovkort, når der er brug for det”

Mark Jørgensen er glad for at bruge Skovkortet
Mark Jørgensen
Hvarre Slotsgård
Du bestemmer selv, hvor og hvad du deler – og du kan fx også give en skovforvalter adgang til selv at køre projekterne, mens du helt automatisk får opdateringer direkte i dit skovkort.

Virksomheder, der allerede bruger Skovkortet.dk som et stærkt forvaltningsredskab

Bakkedal v/Nicolaj Steensgaard
DK Faunia v/Geerth Pedersen
DØNNERUP A/S
GBS CERTIFICERING ApS
Haderup Skovservice A/S
HedeDanmark A/S
LiebhaverSkovfogeden ApS
PETER MAARUP SKOV OG LANDSKAB ApS
Proviido Skov & Natur ApS
Rye Nørskov Gods
SLS A/S
SKOV - NATUR - LANDSKAB ApS
SKOV-LINK A/S
De Danske Skovdyrkerforeninger f.m.b.a.
Skovsøhus Natur ApS
Teamforst v/Knud Asger Bent Hanse
WEFRI A/S

Er det tid til at tage skoven i egen hånd? Få hjælp til at komme i gang

Er det på tide at tage styringen og én gang for alle få det forkromede overblik? Med Skovkortet.dk kan du samle alt dokumentation og alle aktiviteter ét sted, så du får indsigt og overblik i din skov. Det betyder, at du nemmere kan tage de rigtige beslutninger, fordi du har det rette datagrundlag.
Support i Skovkortet fra Jens IsbakSupport i Skovkortet fra Rasmus PedersenSupport i Skovkortet fra Henrik Neergaard-Petersen
Har du spørgsmål til Skovkortet.dk, eller har du brug for hjælp til at komme i gang? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@skovkortet.dk eller ringe til os på 61606496 – så gør vi vores bedste for at hjælpe dig.