Skoven i jeres hænder

Skovenheden
Alle behov er forskellige – derfor hjælper vi også større skovejende og skovforvaltende enheder med skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i jer og det, I har brug for.

Skovkortet.dk er et digitalt skovkort, der kan være lige så komplekst, som I har brug for – uden, det går udover brugervenligheden.

Unikke løsninger til unikke kunder

Skovkortet.dk er et abonnementsbaseret, digitalt skovkort, der gør det nemt for jer at tage styringen og skabe mere værdi.

Vi kan bygge en løsning op fra bunden – så I kan få et skovkort, der møder jeres behov for funktionalitet, integration og datasikkerhed.
Feature til unikke kunder
I får en gennemprøvet og sikker platform, der løbende bliver forbedret – Skovkortet.dk er en skalerbar løsning, der vokser med jeres behov, ønsker og ambitioner.
Feature til unikke kunder
Vi har stor erfaring med at lave unikke løsninger til unikke kunder – vi ved, hvad der skal tages hensyn til, når vi laver løsninger til skovenheder, og vi har indgående kendskab til jeres behov såvel som udfordringer.
Feature til unikke kunder
Uanset hvor forskellige eller krævende, jeres ønsker til skoven er, får vi det hele til at gå op i en højere enhed – alt sammen pakket ind i et program, der er enkelt og effektivt.
Feature til unikke kunder
Skovkortet.dk er digitalt, og det betyder, at både I, jeres ansatte og samarbejdspartnere kan arbejde direkte i skovkortet fra både mobil, computer og tablet – hvor som helst, når som helst.
Som skovejende enhed vil I sikkert hurtigt vokse ud af de faste løsninger, vi har – men Skovkortet.dk kan sammensættes præcis, som det giver mening for jer. Både når det kommer til funktioner, brugeradgang, integrationer og sikkerhed.

Book et møde i dag – så viser vi jer, hvor enkelt det kan være

Organisationer, der allerede bruger Skovkortet.dk i deres drift

HedeDanmark bruger Skovkortet i deres drift til deres skovportal til skovejere
Holstebro Kommune bruger Skovkortet i deres drift
Nyborg Kommune bruger Skovkortet i deres drift
Ringkøbing-Skjern Kommune bruger Skovkortet i deres drift
SLS A/S Salten Langsø Skovadministration som skovenhed bruger Skovkortet
Stub og Gren ApS som skovenhed bruger Skovkortet
Vejdirektoratet bruger Skovkortet i deres drift
Wefri A/S bruger Skovkortet i deres drift

Skalerbar løsning, der ikke går på kompromis med brugervenligheden

Når vi laver en skræddersyet løsning til jer, betyder det ikke, at programmet bliver mindre brugervenligt. Brugerfladen vil være præcis den samme, uanset hvor mange flere muligheder og funktioner, I får tilføjet, så det er nemt for både jer og jeres ansatte.

Når vi laver en unik løsning til jer, tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og behov – det er Skovkortet.dk der tilpasser sig jer. Ikke omvendt. Om I har unikke behov, skal have flere brugere tilknyttet, har brug for alternative sammensætninger i forhold til funktioner eller I har specielle ønsker til, hvad der skal listes eller vises, bygger vi et skovkort, der kan præcis det.
Uanset hvor kompleks en opsætning, I har brug for, går det aldrig udover brugervenligheden – og I får et værktøj, der dækker jeres behov, uden det er avanceret eller tidskrævende at bruge. Tværtimod.
Skovkortet er nemt at bruge, det er mobilt og let at tage med i skoven
Her er nogle af de funktioner, I kan få i jeres skovkort:
Skovkortet.dk giver dig adgang til alt den information, der overhovedet kan vrides ud af skoven, så du får det komplette overblik med alt fra professionel bevoksningsliste til tyndingsanbefalinger – alt sammen pakket ind i et brugervenligt design, der er til at gå til.
Feature til unikke kunder
Ubegrænset antal ejendomme
Feature til unikke kunder
Ubegrænset skovkort (både ift. antal og antal ha)
Feature til unikke kunder
Automatisk vurdering af bevoksning
Feature til unikke kunder
Professionel bevoksningsliste
Feature til unikke kunder
Fremskrivning af bevoksning
Feature til unikke kunder
Tyndingsanbefalinger og historik
Feature til unikke kunder
CO2-status og fremskrivning
Feature til unikke kunder
Find din position og optegning med GPS
Feature til unikke kunder
Integration via API
Feature til unikke kunder
Opgavedeling via e-mail
Feature til unikke kunder
Udvidet support
Feature til unikke kunder
… Og meget, meget mere

Funktionalitet – sammensæt det, der giver mening for jer

Når det kommer til sammensætning af funktioner i Skovkortet.dk, er alt åbent for jer.

Der kan være stor forskel fra skovenhed til skovenhed, og derfor tager vi udgangspunkt i jeres behov – og bygger funktioner på efter det. På den måde er I sikret alle de funktioner, I har brug for. Vokser eller ændre behovet sig, kan I altid justere løbende.
Med Skovkortet.dk arbejder alle ud fra samme datasæt
Det digitale skovkort samler det hele ét sted. Det vil sige ingen tabte informationer mellem to stole, ingen misforståelser, intet dobbeltarbejde, og ingen glemte tiltag, der ikke bliver dokumenteret.

I stedet arbejder alle ud fra det samme grundlag, og alle har den samme rettidige information, uanset hvor de er.

Selvom dokumentationen er den samme over hele linjen, bestemmer I, hvem der skal have adgang til hvad. Det betyder, at det bliver nemmere at give de rette informationer til de rette mennesker, så I kan bevare gode samarbejder med alt fra skovfogeder og skovarbejdere til maskinførere og skytter.

Integrationer i Skovkortet.dk – intet system kan stå alene

Bruger I allerede et eller flere systemer i den daglige drift? Intet problem – Skovkortet.dk kan både være en forlængelse af jeres nuværende løsninger og endnu en brik i jeres drift-puslespil.

Vi samarbejder med flere forskellige systemer – blandt andet KW-plan, som vi ved, mange allerede bruger i dag. I samarbejdet har vi sørget for, at I nemt kan udveksle bevoksningsdata mellem de to programmer.

Det betyder, at I kan bruge dem parallelt og udnytte begge programmers fulde potentiale.
Integrationsmuligheder med Skovkortet.dk:
KW-plan – del bevoksningsdata mellem Skovkortet.dk og KW-plan.
(læs mere her)
Eksporter data i standardformat – kan importeres i blandt andet QGIS og ArcGis.
Kan integreres med HedeDanmark/Landinfo.
Vi vælger kun de bedste løsninger, når det kommer til datasikkerhed – og det gør vi af flere grunde:
Jeres data skal være tilgængelig, når I har brug for det. Uanset om I sidder ved computeren hjemme på kontoret eller jeres ansatte følger op på tiltag fra mobilen, mens de står ude i skoven.
Mistet data er ikke en mulighed for os – vi kører hyppige backups (mindst én gang om dagen), så alt jeres data er sikret og intet går tabt.
I bestemmer, hvad I deler med hvem. Det er måske ikke alle samarbejdspartnere eller ansatte, der skal have adgang til alt data og dokumentation. Derfor kan I selv bestemme, hvem der skal have fuld adgang, og hvem der måske kun skal have adgang til det, der faktisk er relevant.

Datasikkerhed – vi tager behandling af data seriøst

Data og dokumentation er grundstenen for effektivt skovbrug – og derfor tager vi datasikkerhed seriøst.

Skovkortet.dk skal altid være tilgængeligt for dem, der arbejder i det. Vi bruger kun de sikreste IT-systemer, så Skovkortet.dk altid er tilgængeligt – hvor som helst, når som helst. Vores tilgængelighed ligger mellem 99,99-99,999 procent, og vi kører løbende backup af data, så du kan sove trygt om natten.
Den eneste, der bestemmer over dine skovdata, er dig – og sådan skal det blive ved med at være.

Det siger Ringkøbing-Skjern Kommune, efter de er begyndt at bruge Skovkortet.dk

“Vi har i Naturafdelingen i Ringkøbing-Skjern Kommune besluttet at tilkøbe abonnement til Skovkortet.dk

Med Skovkortet sikrer vi os adgang til samt mulighed for opdatering og registrering af egen data. Det vil dermed sikre os en mere effektiv arbejdsgang samt mulighed for selv at håndtere egne data.

Med Skovkortet har vi selv mulighed for at registrere f.eks. nye tiltag som stier og faciliteter samt opdatere naturværdierne i felten. Og dét endda på en måde, som er nemmere og mere overskuelig og som samtidig giver vores egne skovarbejdere og/eller frivillige muligheder for at hjælpe til med registreringerne.”

“Med skovkortet sikrer vi os adgang til samt mulighed for opdatering og registrering af egen data. Det vil dermed sikre os en mere effektiv arbejdsgang samt mulighed for selv at håndtere egne data.”

Sophie Walseth Albæk fra Ringkøbing-Skjern Kommune bruger Skovkortet i deres drift
Sophie Walseth Albæk
Naturmedarbejder
Ringkøbing-Skjern Kommune

Skal skovdriften gøres enkel og effektivt?

Ring og hør om jeres muligheder – det er helt uforpligtende
Når vi laver løsninger til skovejende og skovforvaltende enheder, er der ingen “one-size-fits-løsning eller pris. I stedet sætter vi os ind i jeres ønsker, behov og udfordringer. Og det er det, vi bruger som grundlag for at sammensætte den løsning, der skaber mest værdi for jer.

Til gengæld siger vi aldrig nej til en snak – og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi tager altid gerne en dialog med jer, og der er intet bordet fanger.
Jens Isbak fra Skovkortet klar til at hjælpe din skovenhedRasmus Pedersen fra Skovkortet klar til at hjælpe din skovenhedHenrik Neergaard-Petersen fra Skovkortet klar til at hjælpe din skovenhed
Ring til os på 61606496 eller send en e-mail med jeres tanker til info@skovkortet.dk – så får vi et møde i kalenderen, hvor vi sammen kan se på, hvordan Skovkortet.dk kan skabe mere værdi for jer.