Bevar overblikket, arbejd smartere og giv dine kunder mere værdi

Skovforvalteren
Med Skovkortet.dk kan du som skovforvalter sikre dig, at der er styr på alt dokumentation – uanset, hvor mange skove, du arbejder med.

Du får mere indsigt, større overblik og i sidste ende mere tilfredse kunder.

Alt dokumentation samlet ét sted

At drifte skov uden dokumentation er ligesom at køre bil med lukkede øjne – og kravene til dokumentation bliver kun flere og flere. Med Skovkortet.dk kan du gøre det enkelt for dig selv at holde styr på alt. Her er alt samlet ét sted.

I Skovkortet.dk kan du have alle de ejendomme, du har brug for – og du kan holde 100% styr på både dokumentation og kunder. Skovkortet.dk giver dig adgang til en lang række smarte funktioner, der både gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere givtigt for både dig og dine samarbejdspartnere.

Du har alt dokumentation samlet ét sted, så det forkromede overblik aldrig er mere end et klik væk.

7 fordele for dig som forvalter

1)
Du kan nemt og hurtigt dokumentere alle tiltag i skoven – fra hugst og bevoksningspleje til etablering af nye kulturer. Du kan dokumentere ned til de mindste detaljer, så du får alle de parametre med, der er essentielle for den enkelte skov. Lige fra traditionelle bevoksningsdata og litra-grænser til planlagte aktiviteter og sågar registrering af nøglebiotoper eller særlig værdifuld natur.
2)
Du kan skifte mellem forskellige skovkort og ejendomme, så det ikke er et problem at holde styr på, hvad der sker hvor, når du arbejder med flere ejendomme. Det gør både dit arbejde og samarbejde nemmere og mere konkret.
3)
Undgå misforståelser og rodet kommunikation, da både du og skovejer sort på hvidt kan holde styr på alt dokumentation og alle tiltag i skoven – på en måde, der giver mening for alle - også eksterne parter såsom entreprenører og skovarbejdere.
4)
Bevar overblikket med et intuitivt skovkort og dynamiske bevoksningslister – uanset hvor mange skove og ejendomme, du har tilknyttet.
5)
Opdater og arbejd i skovkortet, uanset hvor du er. Skovkortet.dk kan bruges på både mobil, computer og tablet. Det betyder, at du kan lave hurtige opdateringer, mens du er i skoven – og arbejde videre med dem, når du sidder på kontoret.
6)
Mindre manuelt arbejde og smartere administration. Du får det komplette overblik over al dokumentation – uden din administrationsbyrde bliver større. Tværtimod. Det betyder, at du har overblikket og samtidig nemmere kan stå på mål for både tiltag og økonomi.
7)
Det er nemt at starte nyt samarbejde. Når du starter samarbejde med en ny skov eller ejendom, kan du hurtigt registrere det, der er nødvendigt – og efterfølgende er det nemt at gå til og fra. Har du adgang til et gammelt skovkort for ejendommen, kan du også få det indlæst og opdateret, så du ikke skal starte helt fra bunden.

Skræddersyede forvalter-funktioner – én løsning med alt, du skal bruge

Med Skovkortet.dk får du alle de værktøjer, du skal bruge for at drifte skov fornuftigt – og samtidig vise skovejeren præcis, hvilken værdi du bringer på bordet.

Når du tilmelder dig Skovkortet.dk, starter du altid med en gratis version. Får du blod på tanden, kan du få adgang til hele paletten af funktioner fra kun 399,-/mdr. ekskl. moms.

Gratis

Prøv Skovkortet.dk kvit og frit
I tvivl om, hvorvidt Skovkortet er noget for dig? Når du tilmelder dig Skovkortet.dk, starter du altid med en gratis version. På den måde kan du prøve programmet lidt af, før du beslutter dig for, om det er noget for dig.
Den gratis version giver dig ikke adgang til alle funktioner, men det er en god mulighed for at teste brugerfladen og programmet af.

Udvidet

Alt, du har brug for som professionel forvalter
Udvidet er til dig, der gerne vil give dine kunder en professionel service. Her får du adgang til en de funktioner, der gør dit arbejde lettere, og du kan holde styr på alt dokumentation. Det betyder, at du sort på hvidt kan vise værdien i dit arbejde, mens du selv får overblik og detaljeindsigt, der gør det nemmere for dig at navigere effektivt – uanset, hvordan din kundeportefølje ser ud.

Om du står for håndteringen af mange mindre skove eller store komplekse skove, er lige meget – Skovkortet.dk vokser med og tilpasser sig dine behov. Og bare rolig – det er brugervenligt og til at gå til. Vi kalder det et skovkort, alle kan finde ud af.
Priser fra 399,-/mdr. ekskl. moms
Her er nogle af de funktioner, du får:
Skovkortet.dk giver dig adgang til alt den information, der overhovedet kan vrides ud af skoven, så du får det komplette overblik med alt fra professionel bevoksningsliste til tyndingsanbefalinger – alt sammen pakket ind i et brugervenligt design, der er til at gå til.
Ubegrænset antal ejendomme
Ubegrænset ha og antal skovkort
Automatisk vurdering af bevoksning
Professionel bevoksningsliste
Fremskrivning af bevoksning
Tyndingsanbefalinger og historik
CO2-status og fremskrivning*
Find din position og optegning med GPS
Gratis indlæsning af eksisterende skovkort og bevoksningsinformation
Integration med KW-Plan
(læs mere her)
Opgavedeling via e-mail
Udvidet support
*Kræver, at kunden har et aktivt abonnement.
Spar tid og besvær – opgrader til Udvidet →

Sådan kommer du i gang

1)
Først skal du oprette en konto. Det gør du her.
2)
Du starter altid med vores gratis-version – og du skal ikke betale noget for at komme i gang.
3)
Når du har oprettet dig, får du en introduktion til de forskellige funktioner inde i programmet. Her lærer du de vigtigste funktioner og knapper at kende, så det er nemt at komme i gang selv efterfølgende.
4)
I dagene efter modtager du tips fra os direkte i din indbakke. Her går vi i dybden med nogle af de smarteste funktioner, så du kan få mest muligt ud af Skovkortet.dk.
5)
Finder du ud af, at du gerne vil have fuld adgang, er det enkelt at opgradere – det kan du gøre direkte i programmet.

Vink farvel til misforståelser og sig goddag til et bedre samarbejde

Går informationen tit tabt, eller føles det som om, dig og skovejeren taler forskellige sprog?

Når du ajourfører et skovkort, kan du give skovejeren adgang – og det betyder et nemmere, mere gnidningsfrit samarbejde. Med Skovkortet.dk kan alle parter følge med i de tiltag, der bliver gjort – og vide præcis, hvad der bliver refereret til hvornår.
Del skovkortet med ejeren – og vær sikker på, alle parter er 100% ajourført.
Inddrag nemmere ejeren – og skab inspiration til nye projekter og tiltag.
Undgå misforståelser, når der er styr på dokumentationen – og få mere tid til at fokusere på det, der skaber værdi.
Med Skovkortet.dk kan alle få adgang til de samme data. Det betyder færre misforståelser, mindre spildtid og i sidste ende et bedre, mere værdifuldt samarbejde.

Skovkortet gør det enkelt at være en god forvalter – kom i gang med det samme

Er du blevet nysgerrig på, hvilken forskel Skovkortet.dk kan gøre i din hverdag? Når du opretter dig på Skovkortet.dk, er det helt gratis – og der er ikke noget bordet fanger. Hvis du trives godt i det, har du altid mulighed for at opgradere og få de funktioner, du har brug for i dit arbejde.
Har du spørgsmål til programmet, funktioner eller noget helt tredje? Uanset hvad du gerne vil vide, er du altid velkommen til at kontakte os – vi har altid tid til en uforpligtende snak.
Skriv til os på info@skovkortet.dk eller ring til os på 61606496 – så skal vi gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.