Loader
Skovdyrkerne

Skovdyrkerne ønskede at deres +4.000 medlemmer fik adgang til et digitalt skovkort

feed
Skovdyrkerne havde lagt mange kræfter i at udvikle deres medlemsportal MinSkov. Men i stedet for at udvikle alt selv, søgte de en samarbejdspartner. Læs om vores samarbejde indtil nu.
devices
Løsning
Skovenheden
Vi ønskede at give vores medlemmer digital adgang til de skovkort vi administrer for dem og leve op til vores rolle som en moderne medlemsorganisation, der leverer moderne IT-løsninger.
Lars Muldbak
Direktør ved Skovdyrkerne Øerne

Skovdyrkerne ønskede at deres medlemmer fik adgang til et digitalt skovkort.

Skovdyrkerne havde lagt mange kræfter i at udvikle deres medlemsportal MinSkov. Men i stedet for at udvikle alt selv, søgte de en samarbejdspartner. Læs om vores samarbejde indtil nu.

3 Fakta om Skovdyrkerne

  1. Skovdyrkerne er Danmarks største medlemsejede virksomhed inden for skov og landskab med over 100 års erfaring i at varetage skov- og landskabsinteresser.
  2. Skovdyrkerne består af fem selvstændige foreninger, der tilsammen har over 4.000 medlemmer.
  3. Skovdyrkerne har ansvaret for forvaltningen af 80.000 hektar skov.

Læs mere om Skovdyrkerne her → https://www.skovdyrkerne.dk/om-os/skovdyrkerne

Skovdyrkerne finder en samarbejdspartner i Skovkortet.dk

Skovdyrkerne ønskede at tilbyde deres medlemmer et digitalt skovkort på deres medlemsportal, MinSkov. I stedet for at udvikle alt selv, valgte de at samarbejde med Skovkortet.dk.

"Vi har lagt mange kræfter i at udvikle vores medlemsportal. I stedet for at udvikle alt selv, har vi set os om efter en samarbejdspartner, som leverer brugervenlige funktioner og giver høj værdi for skovejerne. Det har vi fundet hos Skovkortet.dk."

- Lars Muldbak, direktør ved Skovdyrkerne Øerne.

Skovdyrkerne var nye inden for digitale løsninger, men de var klar til at implementere en mere moderne tilgang og tilføre deres skovejere større værdi gennem deres medlemskab. Ved hjælp af det digitale skovkort kan skovejerne nemt tilføje digitale noter til deres eget kort, måle afstande, se bevoksningslister og drage fordel af en række andre funktioner, der er designet til at gøre deres hverdag som skovejere lettere. Derudover er skovkortet tilgængeligt på mobil, computer og tablet, hvilket giver skovejerne fleksibilitet og mobilitet til at arbejde med deres skovressourcer uden begrænsninger.

"Vi ønskede at give vores medlemmer digital adgang til de skovkort vi administrer for dem og leve op til vores rolle som en moderne medlemsorganisation, der leverer moderne IT-løsninger."

- Lars Muldbak, direktør ved Skovdyrkerne Øerne.

Et år senere - et effektivt samarbejde

Det er nu næsten et år siden, at vi indledte vores samarbejde og implementeringen af det digitale skovkort. Skovdyrkerne er glade for samarbejdet og resultatet.

"Systemerne er sat op, og funktionerne virker. Eneste adgangskrav er, at man er oprettet på vores medlemsportal. Derudover skal der naturligvis eksistere et digitalt skovkort, som vi administrerer."

- Lars Muldbak, direktør ved Skovdyrkerne Øerne.

Skovdyrkerne føler, at Skovkortet.dk har taget hensyn til deres medlemmers specifikke behov og udviklet en løsning, der imødekommer dem på bedste vis.

"Vores primære mål var at sikre, at vores medlemmer kunne få digital adgang til de skovkort, vi administrerer, og samtidig kunne tilbyde brugervenlige og nyttige funktioner, der kunne hjælpe vores skovejere i deres daglige arbejde. Vi fandt det afgørende, at vores samarbejdspartner kunne levere funktioner, der var lette at bruge og samtidig gav en høj værdi for vores medlemmer. Netop dette har vi fundet ved Skovkortet.dk, og det er positivt at se, hvordan deres løsning opfylder vores krav til brugervenlighed og værdiskabelse for vores medlemmer."

- Lars Muldbak, direktør ved Skovdyrkerne Øerne.

Til slut siger Lars Muldbak om samarbejdet

"Samarbejdet har fungeret godt og effektivt. Det to vigtige forhold for Skovdyrkerne, når vi vælger en samarbejdspartner, er at de er troværdige og pålidelige. Derudover lægger vi stor vægt på at få etableret et tillidsfuldt forhold, hvor begge parter kan stole på hinandens ekspertise. Desuden er det essentielt for os, at de passer ind i vores virksomhedskultur og at de forstår og respekterer vores værdier. Skovkortet.dk har levet op til vores forventninger på disse områder. Deres troværdighed og pålidelighed har været uovertrufne, og de har formået at opbygge et tillidsfuldt samarbejde med os. De har vist en god forståelse for vores kultur og værdier, og deres produkt har været nemt at bruge. Vores brugere har haft en problemfri oplevelse med Skovkortet.dk. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og resultaterne, Skovkortet.dk har leveret."

- Lars Muldbak, direktør ved Skovdyrkerne Øerne.

Enkel og effektiv skovdrift

Ring og hør om jeres muligheder – det er helt uforpligtende