Firma

Skovkortet.dk 2.0. Øget brugervenlighed, innovative funktioner og nye horisonter

Skovkortet.dk 2.0. Øget brugervenlighed, innovative funktioner og nye horisonter

Skovkortet.dk 2.0 Øget brugervenlighed, innovative funktioner og nye horisonter

Skovkortet.dk 2.0. Øget brugervenlighed, innovative funktioner og nye horisonter

Jens Isbak

CEO & co-founder

Skovkortet.dk 2.0. Øget brugervenlighed, innovative funktioner og nye horisonter

Vi startede Skovkortet.dk, fordi naturen altid har haft en særlig plads i vores liv, og fordi vi ved, hvor vigtig en funktion skoven har for vores verden og samfund. Vores mission er at fremme en bæredygtig fremtid og sikre, at kommende generationer kan drage fordel af jordens ressourcer på en mere bæredygtig måde. Med vores produkt har vi nu nået et punkt, hvor vi føler, at vi kan tage et ansvar og bidrage til at løse nogle af de udfordringer, som vores samfund står over for, såsom klimaforandringer og biodiversitetskrisen.

Optimering af hjemmeside

Efter at have udført "tænke-højt"-test med eksisterende kunder, har vi indsamlet værdifuld feedback, som har gjort det muligt for os at optimere vores hjemmeside. Som en del af dette arbejde har vi også overført sidestruktur og design fra vores internationale side til Skovkortet.dk.

Hvad kommer der til at ske de næste 6 måneder

Ny version af Skovkortet

Til efteråret lancerer vi Skovkortet 2.0, en helt ny og revideret version af Skovkortet. Denne version er baseret på de mange input, vi har modtaget fra jer gennem årene. Vi er sikker på, at I vil finde stor glæde ved de mange nye funktioner, som er inkluderet i løsningen. Bare rolig, vi planlægger selvfølgelig en masse webinar og træningsmateriale, i forbindelse med lanceringen af Skovkortet 2.0. Vi ønsker at sikre, at vores kunder er godt rustede til at bruge den nye version og drage fordel af alle dens funktioner.

Med et øget fokus på at lancere 2.0 betyder det også, at vi stopper på udvikling og forbedring af den nuværende løsning. Support og håndtering af fejl vil dog fortsat blive varetaget.

Simplere abonnement

Vores abonnement vil blive simplificeret, hvilket betyder at Jagt Basis, vil blive fjernet som et selvstændigt produkt, og bliver i stedet integreret i vores standard abonnementer til skov. Betaling for Jagt Basis vil stoppe i indeværende uge for alle nuværende kunder, med denne tilkøbte ydelse.

Nye horisonter

Den globale opvarmning og biodiversitetskrise er globale udfordringer, som kræver globale løsninger. Vi er derfor stolte af at kunne meddele, at vi også ekspanderer internationalt under navnet Forsler.com. Vores mål er at levere et produkt, der er relevant og brugbart for vores kunder, samtidig med at vi bidrager til en bæredygtig fremtid for vores planet.

Hjælp os med at gøre produktet bedre

Vi håber I vil tage godt imod vores ændringer og fortsat støtte os i vores bestræbelser på at gøre en forskel. Hvis I har nogen spørgsmål eller bekymringer vedrørende de nye funktioner, er I velkomne til at melde jer ind i vores Facebook-gruppe via linket her. Her vil vi løbende informere om udviklingen og der vil være mulighed for at komme med input til produktet. Hvis I har spørgsmål omkring lanceringstidspunktet og hvad det indebærer for jer, er I velkomne til at kontakte Jens Isbak.

Loader