Kundecases: Se, hvordan andre bruger det digitale skovkort

Har du allerede Skovkortet.dk, eller er du i tvivl, om det matcher dine behov?

Her på siden får du inspiration, tips og tricks fra skovejere, forvaltere og skovenheder, der alle har det til fælles, at de aktivt bruger Skovkortet.dk i deres arbejde med skoven.

Klik dig ind på de forskellige artikler og se, hvordan vores kunder helt konkret bruger Skovkortet.dk til at løse deres udfordringer.

I dag er SLS klar til en ny generation af skovejere

SLS A/S var på udkig efter en løsning, der kunne give deres skovejere et overskueligt indblik i skovens økonomi og data. Se her, hvordan vi løste udfordringen.
I dag er SLS klar til en ny generation af skovejere

Sådan startede Nyborg Kommune helt fra bunden

Nyborg Kommune var på udkig efter en brugervenlig løsning, der kunne forenkle dataindsamlingen. Se her, hvordan de løste udfordringen med Skovkortet.dk
Sådan startede Nyborg Kommune helt fra bunden

HedeDanmark fik ny løsning til +1.400 brugere

HedeDanmark havde ressourcerne til selv at udvikle – men gav det overhovedet mening at starte fra bunden? Se, hvordan vi sammen fandt en ny løsning.
HedeDanmark fik ny løsning til +1.400 brugere

Få hjælp til at sammensætte din egen løsning

Fandt du ikke inspiration eller idéer til at løse den udfordring, du sidder med?

Skovkortet.dk kan sammensættes på flere forskellige måder, for dit skovkort skal tilpasse sig dig og dine behov – ikke omvendt. Det betyder også, at du selv sammensætter din løsning efter det, der er brug for. Hvis du har en udfordring eller problemer med at vælge den rette løsning, kan du altid kontakte os – så finder vi sammen det rette til dig.
Jens fra Skovkortet.dk klar til at hjælpe kunderRasmus fra Skovkortet.dk klar til at hjælpe kunderHenrik fra Skovkortet.dk klar til at hjælpe kunder
Skriv til os på info@skovkortet.dk eller ring på 61606496
Gå aldrig glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, tips, tricks og inspiration direkte i indbakken.

Du er tilmeldt vores nyhedsbrev!
Noget gik galt! Prøv igen.