Nyhedsbrev

#1 | 🌳 Skovkortets nye mission, vision & strategi

#1 | 🌳 Skovkortets nye mission, vision & strategi

Hej 👋 og velkommen til Skovkortets nye nyhedsbrev - et nyhedsbrev der har til formål at hjælpe samt inspirere ejere og forvaltere af skov & natur.

Det er store ord, men vi lægger os i selen for at lykkes med det. Fremadrettet vil vi i nyhedsbrevet dokumentere og analysere landskabet for skov & natur, invitere til spændende arrangementer, dele ærlige og åbne interviews med forvaltere og ejere, kuratere det bedste indhold og meget mere.

👉 Tilmeld dig vores nye nyhedsbrev ved at klikke her (ellers vil du fremover ikke modtage vores nyhedsbrev)

Denne uges nyhedsbrev starter dog et andet sted - nemlig med at give dig indsigt i, hvad fremtiden bringer for Skovkortet og hvordan du løbende kan få indflydelse på hvilke funktioner der skal bygges. Vi tror nemlig på, at det bedste værktøj bliver bygget sammen med dig som bruger af Skovkortet.

Så snup din yndlingsdrik og lad os dykke ned i det ☕

💬 I denne uges udgave:

 • Skovkortets nye nyhedsbrev. Hvis du vil modtage vores nyhedsbrev fremadrettet, skal du aktivt tilmelde dig. Læs hvad nyhedsbrevet omhandler og hvordan du tilmelder dig.
 • Vi vil gøre det nemmere at forvalte skov & natur bæredygtigt. Læs hvorfor og hvordan vi ønsker at gøre det.
 • Den foretrukne all-in-one platform & nyhedsbrev for alle der ejer og forvalter skov & natur i Danmark. Læs hvordan vi griber de første initiativer an og hvordan du får indflydelse på udviklingen heraf.
 • Status på migrering til Skovkortet 2.0. Læs om status på migrering til Skovkortet 2.0 og hvad der kommer til at ske i nærmeste fremtid.
 • Del din viden, erfaring eller historie med ligesindede. Sammen står vi stærkere, så hvis du vil dele din viden, erfaring eller historie om forvaltning af skov & natur, vil vi meget gerne høre fra dig. Læs hvordan nederst i mailen.

PS: Er den her email videresendt til dig? Så tilmeld dig her og modtag vores nyhedsbrev hver uge 💌

💌 Skovkortets nye nyhedsbrev

Vi vil skabe det foretrukne nyhedsbrev for ejere og forvaltere af skov & natur i Danmark, med formålet at hjælpe og inspirere den daglige forvaltning.

👉 Tilmeld dig vores nye nyhedsbrev ved at klikke her (ellers vil du fremover ikke modtage vores nyhedsbrev)

Nyhedsbrevet vil fremover indeholde invitationer til spændende arrangementer, ærlige og åbne interviews med andre ejere og forvaltere (vi har allerede de første i hus), kuratere det bedste indhold og meget mere.

Første udgave bliver sendt i uge 14, hvor vi dykker ned i temaet ‘fremtidens skovbrug’. Derefter bliver det udsendt én gang hveranden uge.

💬 Her kan du se, hvad nyhedsbrevet om 'fremtidens skovbrug' indeholder:

 • “Produktion, biodiversitet og rekreation skal gå hånd i hånd og forme fremtidens skovbrug”. Læs interviewet med skovfoged Thøger Hansen, der gavmildt deler ud af sine erfaringer og tanker om fremtidens skovbrug (og meget mere).
 • Gratis webinar: Bliv klar til fremtidens forvaltning af skov & natur med de rigtige registreringer. Bliv i stand til nemt at kunne registrere og dokumentere en bred vifte af essentiel information for dine skov- & naturarealer.
 • Tre skoveksperter: Skovhugst og biodiversitet kan gå hånd i hånd i fremtidens produktionsskov. Flere blandede bevoksninger, øget fokus på biodiversitet og bedre udnyttelse af træ til konstruktion af bæredygtige byggematerialer.
 • Yderligere læsning om fremtidens skovbrug. Har du lyst til at dykke mere ned i fremtidens skovbrug, har vi samlet en række interessante artikler herom.
 • En succeshistorie fra skoven: Besøg af repræsentanter fra den grønne trepart

NB! Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal du aktivt tilmelde dig. Klik nedenfor for at tilmelde dig Skovkortets nye nyhedsbrev.

🌳 Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at klikke her 🌳

🧭 Vi vil gøre det nemmere at forvalte skov & natur bæredygtigt

Skovkortets mission, vision & strategi

Vi har internt i Skovkortet brugt de seneste måneder på at dykke ned i og forstå, hvor virksomheden skal bevæge sig hen og hvorfor.

En del af dette har været at genbesøge vores mission, vision og strategi.

Vi kan godt lide at spille med åbne kort og synes kun det er rimeligt, at dele det med dig. På den måde håber vi, at give dig indsigt i det vi har gang i og hvorfor vi gør, som vi gør.

Kort opsummeret er vores mission, vision og strategi følgende:

 • Mission: Gøre det nemmere at forvalte skov & natur bæredygtigt.
 • Vision: Skabe den foretrukne all-in-one platform for ejere & forvaltere, der gør det nemmere og mere effektivt at forvalte skov & natur bæredygtigt.
 • Strategi:
  • Step 1: Lancere Skovkortet 2.0 i Danmark
  • Step 2: Skabe den foretrukne all-in-one platform & nyhedsbrev for ejere og forvaltere af skov & natur i Danmark.
  • Step 3: Bygge det foretrukne online fællesskab for ejere og forvaltere af skov & natur i Danmark.
  • Step 4: Bruge læringen & fællesskabet i Danmark til at udvide vores løsning til et nyt marked.
  • Step 5: Bruge læringen fra det nye marked til at skalere platform & fællesskab til resten af verden

👉 Læs artiklen her

PS: For at lykkes med vores mission, er dit input, ønsker og feedback mere værd end du formentlig tror - så hvis du har det mindste på hjerte, vil jeg altid gerne høre fra dig. Skriv blot til mig på ji@skovkortet.dk eller besvar denne email 🤗

🌳 Den foretrukne all-in-one platform & nyhedsbrev for ejere og forvaltere af skov & natur i Danmark

Med lanceringen af Skovkortet 2.0 sidste år fik vi lanceret en ny og forbedret brugerflade, indført ‘projekter’, mere fleksibilitet og samarbejde og meget mere.

Derfor er vi nu så småt klar til at begynde step 2: Skabe den foretrukne all-in-one platform & nyhedsbrev for ejere og forvaltere af skov & natur i Danmark.

For at kunne lykkes med step 2, har vi brug for al den input og feedback, vi kan få til at videreudvikle Skovkortet 2.0 til dine behov og finde det bedste indhold til vores nyhedsbrev.

Derfor er vi ved at finde en nem løsning på, hvordan du kan være med til at skabe fremtidens Skovkortet og på den måde være med til at gøre det nemmere at forvalte skov & natur bæredygtigt.

Når løsningen er klar, skal du nok høre fra os og indtil da er du altid velkommen til at sende en email til mig på ji@skovkortet.dk.

🧑‍💻 Status på migrering til Skovkortet 2.0

Et essentielt led i at blive den foretrukne all-in-one platform for ejere og forvaltere af skov & natur er at få migreret alle brugere fra version 1.0 over på Skovkortet 2.0, inkl. deres individuelle data.

Da vi i dag har flere tusinde brugere og næsten 200.000 hektar skov & natur - inklusiv tilhørende data - i systemet, kræver det, at det bliver gjort på den rigtige måde.

Det primære fokus for teamet hos Skovkortet har været at automatisere det meste af processen for migreringen af alle brugere for at give dig den mest gnidningsfrie oplevelse.

Første spæde skridt på vejen dertil har været håndbåret med meget dialog i forhold til om al data var formateret korrekt, etc.

Læringen fra den initielle håndbårne proces har resulteret i, at vi nu er klar til at automatisere det meste af processen og vi derfor nu kan sætte farten lidt op. Dette sker naturligvis i dialog med hver enkelt bruger i forhold til hvornår det bedst passer den enkelte.

Status er, at vi på nuværende tidspunkt har migreret cirka 20% af alle vores brugere samt hektar skov & natur til version 2.0.

Vi har lavet en intern logik og prioritering, der styrer rækkefølgen for den metodiske migration af brugere og data.

Såfremt du ønsker at blive prioriteret, er du velkommen til at give mig besked ved at besvare denne email.

Vi glæder os til at se alle brugere på Skovkortet 2.0.

📣 Del din viden med andre ligesindede

I Skovkortets nye nyhedsbrev vil vi gerne sætte øget fokus på alle aspekter af forvaltning af skov & natur i Danmark.

Vi tror på, at vi sammen står stærkere og derfor laver vi i øjeblikket en række interviews og portrætter af dygtige ejere, forvaltere og andre eksperter.

Kunne du være interesseret i at dele din indsigt, erfaring eller historie? Så vil vi meget gerne høre fra dig og dele det med vores læsere.

Her kan du læse et eksempel på et interview / portræt med en skovejer.

Hvis du er interesseret, kan du blot besvare denne email eller sende en mail til mig på ji@skovkortet.dk - så sender jeg lidt mere information.

💚 Kan du lide vores nyhedsbrev?

Så del det gerne med en ven eller kollega.

Har du andet på hjerte? Så besvar blot denne email med dine kommentarer 🤗

Vi ses i din indbakke igen om 14 dage 👋

Du ønskes en fantastisk uge i skoven.

- Jens Isbak

Loader