Se hvad vi tidligere har skrevet om

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyheder og bliv løbende orienteret med guides, tips og tricks og alt det andet, der er relevant for dig som skovejer.

Mange tak! Du er hermed tilmeldt.
Ups! Noget gik galt. Prøv venligst igen.
“Skov- Natur- Landskab ApS har mere end 40 års erfaring, med to lokale skovfogeder dækker vi hele nord- og midtjylland. Vi rådgiver om skov- og naturarealer med stort engagement og fokus på detaljen.”
Thøger Glinvad Hansen
Skov - Natur - Landskab ApS
“Haderup Skovservice A/S er et firma der har eksisteret i mere end 35 år. Med 13 medarbejdere dækker vi det meste af Jylland og er eksperter inden for skov, natur, landskab og pleje, hvor vi samarbejder med såvel private som offentlige skovejere.”
Anders Røhr Lauritzen
Haderup Skovservice A/S
“JAGT-TRÆ.DK tilbyder et bredt udvalg jagttårne og -stiger. Vi er specialiseret i at yde service indenfor montering og klargøring. Med en baggrund som naturtekniker og skovfoged tilbyder vi desuden rådgivning omkring skov- og jagtforvaltning.”
Niels Peter Kalstrup Andersen
JAGT-TRÆ.DK
“Vi hjælper primært private skovejere med driften af deres skov- og naturarealer. Vi arbejder ikke ud fra en færdig pakkeløsning, men søger hele tiden at vælge de opgaveløsninger, som er mest bæredygtige for skovejeren.”
Nicolaj Steensgaard
Bakkedal Skov, Land og Natur
nicolaj@skov-land-natur.dk
“JP Skovoptimering optimerer de mindre skove efter skovejernes ønsker. F.eks. skånsom plukhugst og salg af skovprodukter, skovrejsning, rådgivning, udarbejdelse af driftsplaner og skovkort.”
Jacob Palm
JP Skovoptimering

Har du brug for professionel hjælp?

Professionelle skovforvaltere og Skovkort-eksperter

Vi arbejder hele tiden på at gøre Skovkortet endnu bedre – og derfor har vi allieret os med nogle af de dygtigste skovforvaltere i Danmark.

Har du brug for hjælp inden for skovbrug, skovkort, drift- og projektplanlægning? Så kan vi kun anbefale dig at søge hjælp hos en af vores dygtige samarbejdspartnere.